Sat stakleni ogledalo sa slikom

1,850.00рсд

Sat stakleni ogledalo sa slikom po želji je izrađen od peskiranog stakla i ogledala štampe. Otisak je dugotrajan i veoma kvalitetan. Zabeležite Vama bitne trenutke na ovom staklenom satu i uživajte u prostoru koji će te upotpuniti ovim detaljem.
Sat je veličine 20 cm i kvadratnog je oblika.
Pošaljite nam fotografiju i tekst po Vašoj želji i mi ćemo odštampati sat za Vas.
Poručuje se online, dostava se obavlja na kućnu adresu

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Sat stakleni ogledalo sa slikom

Sat stakleni ogledalo sa slikom je jedan od ekskluzivnih i unikatnih proizvoda u našoj ponudi. U pitanju je sat koji je delom izrađen od peskiranog stakla a uokviren je ogledalom. Peskirani deo sata je namenjen za štampu Vaše slike i na njemu se nalazi sat. Sat  sa slikom je premazan lakom kako bi se sublimacionom štampom odštampala Vaša slika.

Na Vama je da nam pošaljete Vaše omiljene fotografije i mi ćemo je odštampati na ovom prelepom satu. Sat ogledalo sa slikom je veličine 20cm. Sa satom dobijate i mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako biste sat mogli da okačite i na zid.

Sat štampamo tehnikom sublimacije. To je tehnika koja omogućava štampu vrhunskog kvaliteta u punom koloru. Otisak je trajan i veoma visokog kvaliteta.

.Sat stakleni sa slikom je idealan za firmu, na njemu možemo odštampati Vaš logo i napisati tekst po Vašoj želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

Postoji mogućnost izrade satova i za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Sat stakleni  je idealan za svaki prostor.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu što je velika prednost u odnosu na neke druge vrste štampe. Stakleni sat ogledalo sa slikom je u svakom smislu proizvod koji bi svako trebao da ima nezavisno za prostor i svrhu.

  • Proizvod: Sat stakleni ogledalo sa slikom
  • Prečnik: 20 cm
  • Materijal: Staklo peskirano i ogledalo
  • Oblik: Kvadrat
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate i tekst i sliku

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat stakleni ogledalo sa slikom“