Ranac sa slikom

2,500.00рсд

Ranac sa slikom je prava stvar za izlete ili putovanja, ima mnogo džepova i pregrada za sve neophodne stvari. Ovaj proizvod je odličan za treninge, sportske aktivnosti ili putovanje. Spakujte svoje stvari, opremu i potpuno ste spremni za sve izazove.

Srednjoškolci i studenti mogu odabrati omiljenu frazu, fotografiju ili neki drugi zanimljiv dizajn koji ćemo odštampati na ovom unikatnom i kreativnom rancu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Ranac sa slikom

Ranac sa slikom dolazi sa odštampanom slikom, dizajnom ili tekstom po Vašoj želji. Ranac je napravljen od kvalitetnog materijala i možemo garantovati kvalitet. Ranac  je crne boje i štampa je u punom koloru.

Ranac je prava stvar za izlete ili putovanja, ima mnogo džepova i pregrada za sve neophodne stvari. Ovaj proizvod je odličan za treninge, sportske aktivnosti ili putovanje. Spakujte svoje stvari, opremu i potpuno ste spremni za sve izazove.

Srednjoškolci i studenti mogu odabrati omiljenu frazu, fotografiju ili neki drugi zanimljiv dizajn koji ćemo odštampati na ovom unikatnom i kreativnom rancu.

Štampa ulazi direktno u tkanje i vrlo je izdržljiva. Ranac možete prati bez problema u mašini, slika se neće isprati.
Ako želite da iznenadite dragu osobu, ovo je idealan poklon, koji nije samo lep već i koristan. Obradujte svoju stariju decu, devojku ili dečka.

Ranac  može biti i promotivni poklon na kom ćemo odštampati vašu reklamu, logo ili slogan.

Izaberite sliku, pošaljite nam je i ranac je na vašoj kućnoj adresi u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja. Plaćanje je pouzećem.

  • Proizvod: Ranac
  • Veličina ranca: Visina 39 cm x Širina 35 cm
  • Veličina štampe: 32 cm x 28 cm
  • Materijal: Crni platneni ranac
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Održavanje: Pranje na temperaturi do 60° bez otkuvavanja
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored ranca sa slikom kod nas možete naći i veliki broj različitih torbi na kojima štampamo vaše slike po želji. Budite originalni i drugačiji od drugih.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju ranci sa slikom u većoj količini ili bez štampe, više informacija možete naći ovde.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ranac sa slikom“