Puzzle drvene sa slikom

1,200.00рсд

Puzzle drvene sa slikom dolaze sa odštampanom fotografijom, dizajnom ili tekstom.

Drvene puzzle su prvobitno namenjene deci zbog toga što su puzzle napravljene od drveta i što su elementi puzzle veliki.

Najidealnije su za Vaše mališane. Oni će prosto biti oduševljeni.

Ne morate da brinete da će dete progutati deo puzzle što je veoma bitno.
Obradujte svoje dete ili nekog odraslog ko voli da se zanima puzzlama.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Puzzle drvene sa slikom

Puzzle drvene sa slikom i tekstom po vašoj želji. Puzzle su vrhunskog kvaliteta i dugo vremena ćete se zabavljati uz njih. Puzzle drvene  sa sastoje od 30 parčića. Komadići su veliki i pogodni da ih slažu mala deca.

Pretvorite Vašu omiljenu fotografiju u puzzle sa slikom, ili napravite dizajn koji će Vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete dati dragoj osobi.
Puzzle sa slikom  su savršen poklon za svakoga. Pravo je vreme da složite voljenu slagalicu i podelite je sa prijateljem. Ovo je poklon za uživanje cele porodice. Skupite se zajedno, slažete i kada završite slagalicu možete uramiti.

Pored puzzli sa slikom, kod nas možete naći i puzzle u obliku srca, puzzle magnetne i mnoge druge proizvode koje štampamo sa vašim fotografijama. Obradujte sebe i drage prijatelje sa poklonom kojim ćete se dugo zabavljati.

Puzzle drvene  su izrađene od drveta, sa gornje strane su sjajne, tako da će jarke boje doći do izražaja. Štampaju se tehnikom sublimacije, koja daje posebnu dubinu i intezivnost boja. Bitno nam je da pošaljete fotografiju što boljeg kvaliteta i veće rezolucije, kako bi štampa bila dobra.

Puzzle  sa slikom se poručuju online, dok je šalju se na kućnu adresu. Slanje vršimo kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

 • Proizvod: puzzle drvene
 • Visina 250 mm
 • Širina 175 mm
 • Broj delića: 30
 • Materijal: drvene puzzle
 • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju puzzle sa slikom u većoj količini ili bez štampe, više informacija možete naći ovde.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

1 recenzija za Puzzle drvene sa slikom

 1. 5 od 5

  Jagoda

  Odlicne pazle za decu
  mojim klincima se svidja 🙂


Dodaj recenziju