Držač za olovke

700.00рсд

Držač za olovke je namenjen za štampanje Vaših slika. Napravljen je od drveta u boji trešnje i dela na kome se štampa odabrana fotografija, dizajn ili tekst.

Ovaj neverovatan držač za olovke sa štampom će sigurno krasiti Vaš dom, radni sto, kancelariju. Obradujte sebe ili Vama drage ljude ovim jedinstvenim proizvodom.

Na Vama je samo da nam pošaljete Vašu fotografiju, tekst ili logo, slogan firme i mi ćemo odštampati držač za olovke samo za Vas.

Fotografija

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Držač za olovke

Držač za olovke sa slikom je jedan od naših najnovijih proizvoda. Držač  je namenjen za štampanje Vaših slika. Napravljen je od drveta u boji trešnje i dela na kome se štampa odabrana fotografija, dizajn ili tekst. Štampa na ovom držaču za olovke se prenosi tehnikom sublimacije. Deo na kome se štampa Vaš motiv može da se izvlači iz baze držača.

Držač za olovke je unikatan i idealan poklon za Vaše najdraže koji žele da ukrase radni prostor ili neki drag kutak u kući. Boja i oblik ga čine univerzalnim, s toga se može koristiti kako u kućnim uslovima tako i u ozbiljnim firmama i kancelarijama. Držač je odličan detalj za Vaš radni sto. Uvek kraj sebe za vreme radnog vremena možete imati podsetnik na Vaše voljene i porodicu. Možete odštampati fotografiju, Vaš dizajn, logo ili tekst. Ukoliko imate dete koje se školuje ovaj držač je odličan odabir kako biste obradovali svoju decu. Izaberite njihov omiljeni crtani film, junaka I naručite ovaj personalizovan držač.

Firme koje žele da afirmišu svoj brend i usluge mogu iskoristiti ovaj unikat držač u promotivne svrhe. Prednost sublimacione štampe jeste ta što možete poručiti više držača a da svaki držač ima drugačiji dizajn. Pošaljite nam Vašu ideju za dizajn i mi ćemo Vam odštampati ovaj neverovatno simpatičan držač  sa jedinstvenom slikom.

  • Proizvod: Držač za olovke

  • Boja: Bela

  • Materijal: Drvo

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

 

ozbiljnim firmama i kancelarijama. Držač je odličan detalj za Vaš radni sto. Uvek kraj se

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Držač za olovke“