Ogrlica za psa sa slikom

1,200.00рсд

Ogrlica za psa je neizostavan deo života većine vlasničkih pasa. Elegantna i jednostavna, ogrlica za psa sa slikom je napravljena da pokaže jedinstveni stil vašeg ljubimca tokom cele godine. Ogrlica za psa jedan je od najvažnijih elemenata opreme za Vašeg ljubimca koji svaki vlasnik mora da ima. Sigurni smo da želite da svojim ljubimcima priuštite svu dodatnu opremu. Ogrlice za pse sa slikom zadovoljiće estetske kriterijume čak i najprobirljivijih vlasnika pasa. Unikatnom ogrlicom upotpunite atraktivan izgled i razigrane karakteristike Vašeg ljubimca.

TEKST

FOTOGRAFIJA

(max file size 100 MB)

Opis

Ogrlica za psa sa slikom

Ogrlica za psa je neizostavan deo svakodnevne opreme Vašeg ljubimca. Elegantna i jednostavna, ogrlica za psa sa slikom je napravljena da pokaže jedinstveni stil vašeg ljubimca tokom cele godine. Ogrlica za psa jedan je od najvažnijih elemenata opreme za Vašeg ljubimca koji svaki vlasnik mora da ima.

Pomoću personalizovane ogrlice za psa, svaki vlasnik moći će ovaj neizostavan dodatak da uskladi sa izgledom i stilom svog ljubimca. Kako je u pitanju jedinstven proizvod na našem tržištu svakako da će Vaš pas sa našom ogrlicom biti zapažen. Sa čvrstim kopčama i d-prstenom, ova izdržljiva ogrlica za ljubimce je napravljena da traje dugo. Ogrlice su crne, uključujući plastične kopče, sa belom površinom na spoljašnjoj strani na koju se može preneti dizajn.

Sigurni smo da želite da svojim ljubimcima priuštite svu dodatnu opremu. Ogrlice za pse sa slikom zadovoljiće estetske kriterijume čak i najprobirljivijih vlasnika pasa. Unikatnom ogrlicom upotpunite atraktivan izgled i razigrane karakteristike Vašeg ljubimca.

Obradujte Vaše prijatelje, članove porodice ili dragu osobu ovim jedinstvenim proizvodom. Stavite Vašu omiljenu sliku ljubimca, ispišite njegovo ime ili omiljeni nadimak. Upotpunite radost na licu ljubimca ovim unikatnim dodatkom. Ogrlica za psa kada oštampate dizajn predstavlja i Vaš lični pečat koji ste preneli na svog ljubimca.

Ogrlica za psa sa slikom – Karakteristike:

  • Dimenzije: 2 cm x 29 cm/46 cm
  • Površina za štampu: 2 cm x 29 cm
  • Ogrlica za psa može da se podešava zavisno od veličine psa.
  • Čvrste kopče i d-prsten, ova izdržljiva ogrlica za ljubimce je napravljena da traje dugo.
  • Fotografije: jednostrana (1 slika)

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ogrlica za psa sa slikom“