Marama za pse sa ogrlicom

950.00рсд

Marama za pse sa ogrlicom i željenom slikom je simpatičan i neizostavan detalj na vratu svakog psa. Na maramu može da se oštampa zanimljiv i upečatljiv dezen ili fotografija vašeg psa. Obradujte Vaše prijatelje, članove porodice ili dragu osobu ovim jedinstvenim proizvodom. Osmislite maramu za svog psa koja će najbolje oslikati karakter vašeg ljubimca. Ljubimci su tako dobili kvalitetan, simpatičan, razigrani i koristan modni detalj, iako ipak ovaj dodatak najviše veseli vlasnike.

TEKST

FOTOGRAFIJA

(max file size 100 MB)

Opis

Marama za pse sa ogrlicom jedan je od originalnih proizvoda namenjenih za kućne ljubimce. Naša marama za pse sa ogrlicom je personalizovana po Vašoj želji i ukusu. Kako je u pitanju jedinstven proizvod na našem tržištu svakako da će Vaš pas sa našom maramom biti zapažen prilikom šetnje ili igranja u parku.

Ogrlica za pse sa maramom i željenom slikom je simpatičan i neizostavan detalj na vratu svakog psa. Na maramu može da se oštampa zanimljiv i upečatljiv dezen ili fotografija vašeg psa. Obradujte Vaše prijatelje, članove porodice ili dragu osobu ovim jedinstvenim proizvodom.

Stavite Vašu omiljenu sliku ljubimca, ispišite njegovo ime ili omiljeni nadimak. Upotpunite radost na licu ljubimca ovim unikatnim dodatkom. Vaš ljubimac će Vam desetostruko vratiti ljubav koju ste mu se pružili. Sada Vaš kućni ljubimac može da bude najmoderniji i najoriginalniji u kraju.

Osmislite maramu za svog psa koja će najbolje istaći vašeg ljubimca. Kako je Vašim ljubimcima leti jako vruće, marama se može pokvasiti vodom i samo zavezati oko vrata tako da ih hladi. Pored toga što je odličan modni detalj ima i dodatne beneficije, nije samo ukras – leti će da hladi Vašeg ljubimca a zimi da greje. Ljubimci su tako dobili kvalitetan, simpatičan, razigrani i koristan modni detalj, iako ipak ovaj dodatak najviše veseli vlasnike.

Marama za pse sa ogrlicom – Karakteristike:

  • Tip: Proizvodi za ljubimce
  • Dimenzije proizvoda: 400x400x250 mm
  • Površina za štampu: 12×17 cm
  • Sastoji se od: bandane i podesive ogrlice sa D – prstenovima za pričvršćivanje povoca.
  • Lako se podešava oko vrata psa i ne remeti svakodnevne aktivnosti psa.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Marama za pse sa ogrlicom“