Povodac za psa sa slikom

1,950.00рсд

Ako želite da vaš ljubimac bude jedinstven, povodac za ljubimce sa slikom je pravi izbor za Vas. Neka se vaš pas izdvoji od drugih svojim unikatnim povocem.
Povoci su veoma bitan deo opreme za pse, jer omogućavaju da vaš ljubimac bude siguran i dobro vaspitan prilikom šetnje ili dok Vas čeka ispred radnje.

Nema većeg uživanja ni za vlasnika ni za psa od laganih šetnji po parku, uz reku ili po omiljenom delu grada. Iz tog razloga su povoci za pse i njihov pravilan odabir veoma bitni.
Držite Vašeg ljubimca na željenoj razdaljini pomoću povoca sa podesivom dužinom.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Povodac za psa sa slikom

Povodac za psa sa slikom je veoma važan deo opreme za šetanje vašeg psa. Ako želite da vaš ljubimac bude jedinstven, povodac za ljubimce sa slikom je pravi izbor za Vas. Neka se vaš pas izdvoji od drugih svojim unikatnim povocem. Sa dizajniranom ogrlicom i povocem šetnja psa biće pravo uživanje kako za psa, tako i za vlasnika.

Povoci su veoma bitan deo opreme za pse, jer omogućavaju da vaš ljubimac bude siguran i dobro vaspitan prilikom šetnje ili dok Vas čeka ispred radnje. Ako imate više kućnih ljubimaca na ovaj način možete ukrasiti svaki povodac za psa drugačije. Šetnja vlasnika i psa predstavlja jednu od najvažnijih aktivnosti koja kreira i učvršćuje njihovu vezu koja će trajati čitavog života. Nema većeg uživanja ni za vlasnika ni za psa od laganih šetnji po parku, uz reku ili po omiljenom delu grada. Iz tog razloga su povoci za pse i njihov pravilan odabir veoma bitni.

Držite Vašeg ljubimca na željenoj razdaljini pomoću povoca sa podesivom dužinom. Povodac za psa omogućiće da šetnja sa vašim psom bude pravo uživanje.

Povodac za pse može da se podešava zavisno od veličine psa. Dužina povoca se može podesiti na dužinu do 3 metra. Površina namenjena za štampu je krug prečnika 6cm.

Obradujte Vaše prijatelje, članove porodice ili dragu osobu ovim jedinstvenim proizvodom. Stavite Vašu omiljenu sliku ljubimca, ispišite njegovo ime ili omiljeni nadimak.

Karakteristike:

  • Naziv: Povodac za psa sa slikom
  • Dimenzije: 470*420*300mm
  • Dužina: 3m
  • Tip: Proizvodi za ljubimce
  • Fotografije: jednostrani (1 slika)

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Povodac za psa sa slikom“