Termo flaša svetleća

1,900.00рсд

Termo flaša svetleća je unikatna i lako prenosiva, a na nju se može oštampati vaša slika. Ova flaša je jedinstvena zato što upija svetlost i u mraku svetli poput neona. Imate mogučnost da birate između dve flaše, jedna u mraku svetli zeleno, a druga svetli plavo. Flaša je izuzetno čvrsta i savršena za svakodnevnu upotrebu. Iz ove flaše uvek možete da uživate u omiljenom napitku. Ova termo flaša svetleća ima praktičan čep od prosipanja, a uz svaku flašu ide i metalna slamčica uz pomož koje možete da pijete. Preporučuje se svima koji vole da uživaju u omiljenom napitku dok šetaju ili dok gledaju film ili seriju.

Očisti

Tekst:

Fotografija:

(max file size 100 MB)

Opis

Termo flaša svetleća

Termo flaša svetleća je unikatna i lako prenosiva, a na nju se može oštampati vaša slika. Ova flaša je jedinstvena zato što upija svetlost i u mraku svetli poput neona. Imate mogučnost da birate između dve flaše, jedna u mraku svetli zeleno, a druga svetli plavo. Flaša je izuzetno čvrsta i savršena za svakodnevnu upotrebu. Iz ove flaše uvek možete da uživate u omiljenom napitku.

Ova termo flaša svetleća ima praktičan čep od prosipanja, a uz svaku flašu ide i metalna slamčica uz pomož koje možete da pijete. Preporučuje se svima koji vole da uživaju u omiljenom napitku dok šetaju ili dok gledaju film ili seriju.

Termo flaša svetleća je posebna jer vi birate dizajn koji će se nalaziti na njoj ili vama dragu sliku. Vaša mašta i kreativnost dolaze do izražaja na ovom unikatnom foto poklonu. Ova flaša idealan je poklon ukoliko želite da obradujete sebi drage ljude ili iznenadite vaše prijetelje za posebne prilike. Ovaj proizuvod je savršen za sve koji žele da budu posebni i koji žele da sijaju u mraku. Poručite ovu flašu sa slikom vašeg deteta, članova porodice, omiljene filmske zvezde ili sa vašim imenom.

Termo flaša svetleća služi za lako i sigurno konzumiranje omiljenog pića, a uz pomož slamčice uživate u svakom trenutku. Poveršina ove flaše može biti ukrašena slikom koja vam je draga i poželećete da je nosite uvek sa sobom. Lagana, trajna i atraktivno dizajnirana ova flaša biće vaš savršen partner tokom šetnje, drženja sa prijateljima ili tokom rođendanske žurke. Obradujte nekog sa unikatnim poklonom za rođendane ili praznike.

Flaša sa slikom može da bude i odoličan promotivni materijal

Zapremina ovih flaša iznosi 600ml, a masa neverovatno malih 150g. Možete da izaberete dve vrste ovih flaša, jedna u mraku svetli zeleno, a druga svetli plavo. Vi birate.

  • Proizvod: Termo flaša
  • Materijal: Aluminijum
  • Veličina: 7,3 x 20,3 cm
  • Dimenzija za štampu: 23.2×20.3cm
  • Dostava: 4-5 radna dana na kućnu adresu

Pitanja:

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Dodatne informacije

Boja flaše:

Bela/Zelena, Bela/Plava

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Termo flaša svetleća“