Štampa na metalu

Štampa na metalu predstavlja inovativnu tehniku koja će vaše fotografije pretvoriti u vizuelno zadivljujuće remek-delo. Ovaj proces omogućava da se vaše omiljene uspomene ili umetnička dela prenesu na premium aluminijum, stvarajući time izuzetno upečatljivu, snažnu i dugotrajnu prezentaciju.

Fotografija na metalu su dizajnirane da očuvaju vaše najdraže uspomene u vrhunskom kvalitetu, pružajući intenzivne, duboke boje zahvaljujući površini otpornoj na ogrebotine, vremenske uslove i UV zrake.

Kreirajte elegantne i luksuzne Ultra HD slike koje će privući pažnju svih. Individualno ili u kombinaciji, štampa na metalu je idealna za stvaranje jedinstvenog ambijenta u prostoru. Kombinujte različite formate da biste postigli željeni efekat ili napravite zidnu galeriju koja će ostaviti snažan i dugotrajan utisak.

Oplemenite svoj prostor i stvorite trajnu uspomenu sa slikama na metalu – savršen spoj estetike, kvaliteta i trajnosti.

Štampa na metalu HD

Premium kvalitet za vaš dnevni boravak

Da li je sve u vašem domu, od nameštaja do dekoracije, savršeno usklađeno za moderan izgled? Onda vam je sve što vam treba omiljene fotografije kao elegantni personalizovani Metalni Printovi za taj finalni lični dodir. Koristite ih kao pojedinačne zidne ukrase za ceo stan. Robusna ChromaLuxe površina može izdržati gotovo sve, pogodna je za kuhinju, hodnik, kupatilo, i tako dalje.

Štampa na metalu za vaš moderan prostor

Izvanredan način da unesete eleganciju i modernost u vaš dom. Ova tehnika omogućava prenos visokokvalitetnih slika i dizajna na metalnu površinu, stvarajući izvanredne komade umetnosti koji će zasigurno privući pažnju vaših gostiju. Štampa na metalu je fantastičan način da oživite vašu dnevnu prostoriju sa umetnošću koja traje i koja će privlačiti divljenje svakoga ko udje.

Štampa na metalu

Štampa na metalu u kupatilu

Obično slike na zidu ne vole prskanje vode ili vlažan vazduh, štampa na metalu rešava taj problem! Nerdjajuća, otporna i trajna štampa, možete lako postaviti vašu sliku na metalu u kupatilo ili neke druge vlažne prostorije. Vaš prilagodjeni metalni otisak može biti pravi faktor dobrog raspoloženja. Šta kažete na to da okačite vaše najbolje fotografije sa odmora za malo „doživljaja sa mora“ u kupatilu?

Dimenzije Metalnih Ultra HD Slika

Naša pažljivo odabrana galerija nudi različite dimenzije, omogućavajući vam da pronađete savršenu sliku za svaki prostor u vašem domu ili poslovnom okruženju.

Metalni ram

Za razliku od klasičnog rama, ovaj metalni ram se nalaizi iza fotografije i nije vidljiv. Njegova funkcija jeste da istakne forografiju na moderan način tako što će vaša štampa na metalu biti odvojena od zida 13mm,tako da će biti istaknuta i uočljiva na samom zidu.

Stoni držač

Stoni metalni držač za fotografije je kompaktan, elegantan i funkiconalan. Koristi se za držanje i izlaganje fotografija na stolu, polici,u kućnoj galeriji, u kancelarijikom prostoru ili na drugim površinama.

Štampa na metalu

Ostali proizvodi

Naša kolekcija sublimacionih proizvoda nudi širok izbor jedinstvenih dizajna koji će zadovoljiti različite ukuse i potrebe. Pogledajte naše ostale proizvode kako biste pronašli savršeni komad za sebe ili kao poklon za nekoga posebnog.

Od šarenih jastučića s živopisnim motivima do elegantnih torbi sa apstraktnim uzorcima, naša ponuda sublimacijskih proizvoda ističe se kreativnošću i kvalitetom. Naši proizvodi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju trajnost i dugotrajnost.

Uzorci koje nudimo su raznovrsni – od cvetnih motiva do geometrijskih uzoraka, svako može pronaći nešto što odgovara njihovom stilu.

Bilo da tražite dodatak za svoj dom, ukras za svoju torbu ili originalan poklon za dragu osobu, naša kolekcija sublimacijskih proizvoda nudi širok spektar mogućnosti. Pogledajte naše dizajnirane stvari i predmete i pronađite komad koji odražava vašu osobinu i stil.

Pogledajte još neke proizvode:

Šolje sa slikom

Torbe

Privesci

Pored naših gotovih sublimacionih proizvoda možete da otkrijete i naučite šta je to sublimacija pa možda i vi sami osmislite svoj novi proizvod.

Sublimacija vam omogućava da svoje ideje prenesete na širok spektar proizvoda, od majica i šolja do torbi i jastučića, sa vrhunskom preciznošću i bojama koje traju. Bez obzira da li su u pitanju poslovni pokloni ili suveniri za posebne prilike, sublimacija stvara proizvode koji se ističu po svojoj originalnosti i kvalitetu.

Posetite www.sublimacija.rs i istražite mogućnosti kako da sami dizajnirate, štampate  i pretvorite svoje ideje u dela!

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?