Top lista ženskih i muških imena u Srbiji – šolje sa imenom


Top lista ženskih i muških imena u Srbiji je kolekcija specijano dizajniranih šolja – šolje sa imenom. Slikajme tim je za vas pripremio preko 200 različitih imena i dizajna. Iznenadite prijatelje, porodicu ili voljene šoljom sa njihovom imenom. Svaka šolja je posebna te je za svako ime napisana porukica koja opisuje poreklo i značenje Vašeg imena. Šolje su idealan poklon za sve prilike poput krštenja, rođendana, matura, slava, i mnogih drugih proslava. Poručite još danas i izmamite osmeh na licu Vama dragoj osobi. Šolje su podeljenje u dve kategrije, muška i ženska imena. Ukoliko imate problema da pronađete željeno ime, poslužite se alatkom „pretrage“ koja se nalazi na vrhu stranice.


Ženska imena

Muška imena

Ostali proizvodi osim Šolje sa imenom

Pored šolja sa imenom u našoj Slikajme ponudi imamo još mnogo različitih foto poklona za vas i vaše najbliže. Možete se odlučiti za foto šolje, priveske, ramove, plišane igračke, puzzle. U ponudi od sada imamo i poklon šolje za porodicu kao i sportske šolje sa vašim omiljenim fudbalskim klubovima. Iznenadite svog dragog sa automobil šoljom i izmamite osmeh na njegovom licu. Iz slikajme ponude izdvajamo i veliku kolekciju maski za lice, te možete pronaći maske sa motivima Srbije, dečije, ženske maske ili pak sportske maske.

Slikajme ponuda:

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Svi proizvodi koje poručite preko sajta Slikaj me stižu na Vašu kućnu adresu u roku od 3 do 5 radnih dana putem kurirske službe.

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?