Tabla za video nadzor

3,500.00рсд6,500.00рсд

SKU: - Kategorija:
Očisti

(max file size 100 MB)

Opis

Tabla za video nadzor u našoj ponudi ima jasnu i nedvosmislenu poruku. Sa lakoćom ćete obeležiti prostor koji je pod video nadzorom bilo da se radi o kući, poslovnom prostoru ili javnom mestu.

Tabvla za video nadzor izrađena je od trajnog i visokokvalitetnog metala, koji sa specijalnim premazom postaje otporan na vremenske uslove i ne bledi na suncu. Štampa kojom se ova tabla za video nadzor štampa ulazi direktno u materijal i osigurava dugotrajnost!

Tabla dolazi s jasnim i vidljivim natpisom „Objekat je pod video nadzorom“ kako bi se osiguralo da svi vide ovo obaveštenje. Pored ovog natpisa, možete birati i neki po Vašoj želji. Takođe, pored natpisa možete birati boju kao i sliku koja će se na tabli nalaziti.

Tabla je jednostavna za montažu i pričvršćivanje, a ukoliko to želite može doći s ugrađenim otvorima za kačenje. Dimenzije table mogu biti 20x28cm ili nešto veće 30x40cm. Ukoliko imate potrebu za nekom specijalnom dimenzijom koja nije navedena ovde, pišite nam na mail – rado ćemo uraditi tablu po vašoj meri!

Tabla za video nadzor – Moguća izrada sa tekstom po želji PRIMERI

  1. OBJEKAT I DVORIŠTE SU POD VIDEO NADZOROM
  2. PROSTOR JE POD VIDEO NADZOROM
  3. VIDEO NADZOR
  4. OBJEKAT JE POD VIDEO NADZOROM I ALARMOM
  • Dimenzije: 20x28cm i 30×40.
  • Mogućnost štampanja vašeg dizajna i na tablicama drugih dimenzija
  • Materijal: Beli ili sivi nerđajući aluminijum
  • Dostava: 2-3 radna dana

Tabla za video nadzor samo je jedan od proizvoda u našoj ponudi foto poklona, kod nas možete pronaći preko 200 zanimljivih poklona za svaku priliku.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije!

Dodatne informacije

DIMENZIJA

20x28cm, 30x40cm

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tabla za video nadzor“