Privezak beskontaktni

400.00рсд

Privezak beskontaktni je proizvod koji će vam pomoći oko svih tih malih, nehigijenskih stvari koje ponekad ne možete izbeći. Otvaranje vrata na javnim mestima, pozivanje lifta, upotreba bankmata, dodirivanje prljavih, nedezinfikovanih stvari, gelendera, rukohvata, toaleta. Privezak je napravljen d kvalitetnog drveta medijapana visokog sjaja namenjen za štampanje visokog kvaliteta štampe. Proizvod koji bi svakome dobroo došao i bio od neizmerne koristi, pogotovo za vreme virusa i prehlada.

Kategorija:

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak beskontaktni

je proizvod koji će vam pomoći oko svih tih malih, nehigijenskih stvari koje ponekad ne možete izbeći. Otvaranje vrata na javnim mestima, pozivanje lifta, upotreba bankmata, dodirivanje prljavih, nedezinfikovanih stvari, gelendera, rukohvata, toaleta. Privezak je napravljen od kvalitetnog drveta medijapana visokog sjaja. Proizvod koji bi svakome dobroo došao i bio od neizmerne koristi, pogotovo za vreme virusa i prehlada.

Privezak se personalizuje sa vašom unikatnom slikom, dizajnom ili tekstom. Privezak beskontaktni savršen je poklon za vaše najvoljenije ili za vas, kao antibakterijsko orudje ili kao lep modni detalj. Izbor je vaš.

Iznenadite i oborite sa nogu svog dečka, devojku, mamu, tatu, baku, deku. druga, drugaricu,…Privezak beskontaktni je idealan poklon za apsolutno sve prilike i za apsolutno bilo koga. Sve što treba da uradite jeste da izaberete vaš dizajn, sliku ili tekst i da nam pošaljete, na nama je da vas oduševimo izuzetnim kvalitetom privezaka i štampe. Pustite mašti na volju, izaberite bilo koju vašu sliku ili sliku sa vama voljenom osobom. Izaberite neki dizajn koji vam se svidja, odredjeni datum, omiljeni broj, neki lep citat, deo vaše omiljene pesme. Mogućnosti su zaista neograničene.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak beskontaktni“