Privezak pravougaoni uzdužni

550.00рсд

Privezak pravougaoni uzdužni je namenjen kako muškarcima tako I ženama. Uvek može biti simpatičan i unikatan poklon, znak pažnje. Veoma je praktičan jer je pravilnog oblika. Oblik pravougaonika omogućuje štampu uskih motiva. Prvobitno je namenjen natpisima I za dizajn koji nije previše širok. Takođe se mogu štampati I Vaše fotografije. Svakodnevno nošenje ključeva sada postaje zanimljivije. Obradujte sebe ili nekog iz Vaše bliske okoline ovim simpatičnim I praktičnim priveskom pravougaonim uzdužnim.

Opis

Privezak pravougaoni uzdužni

Privezak pravougaoni uzdužni predstavlja nešto novo u našoj najnovijoj ponudi foto poklona. Na privesku pravougaonom uzdužnom možemo štampati bilo koju fotografiju, dizajn ili tekst za Vas. Štampa na privesku pravougaonom uzdužnom se štampa tehnikom sublimacije. Nakon štampe dobijaju se veoma kvalitetne, jake I postojane boje.

Privezak pravougaoni uzdužni je namenjen kako muškarcima tako I ženama. Uvek može biti simpatičan i unikatan poklon, znak pažnje. Veoma je praktičan jer je pravilnog oblika. Oblik pravougaonika omogućuje štampu uskih motiva. Prvobitno je namenjen natpisima I za dizajn koji nije previše širok. Takođe se mogu štampati I Vaše fotografije. Svakodnevno nošenje ključeva sada postaje zanimljivije. Obradujte sebe ili nekog iz Vaše bliske okoline ovim simpatičnim I praktičnim priveskom pravougaonim uzdužnim. Na Vama je samo da odaberete motiv a mi ćemo ga odštampati za Vas.

Privezak pravougaoni uzdužni je odličan izbor ukoliko se odlučite za štampu teksta ili logoa koji je tekstualnog oblika. Sama naziv kaže da je oblik uzdužan i stoga je najbolje štampati neki logo ili slogan. Firme mogu deliti ovaj privezak kao reklamni materijal.

  • Proizvod: Privezak pravougaoni uzdužni

  • Boja: Bela

  • Materijal: Kvalitetna plastika

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored priveska pravougaonog uzdužnog kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak pravougaoni uzdužni“