Privezak elipsa

350.00рсд

Privezak elipsa može biti univerzalan I za žene I za muškarce. Možete ga iskorisiti I kao poklon za neku priliku a I kupiti ga za sebe za svakodnevnu upotrebu. Sve što treba je da odaberete dizajn, fotografiju ili neki značajan tekst I mi ćemo sve to uklopiti u ovaj privezak elipsu. Privezak elipsa je pogodan za slike porodice, vaših omiljenih kljubova, filmskih junaka. Porodica se može ponoviti novim priveskom za ključeve tako što će svakom članu naručiti po jedan privezak elipsu. Ova vrsta štampe je odlična jer svaki privezak koji naručite može imati drugu fotografiju ili dizajn.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak elipsa

Privezak elipsa je nova vrsta priveska u našoj širokoj ponudi foto proizvoda. U našoj ponudi od sada možete pronaći I priveske sa obostranom štampom. Na privesku elipsa možemo štampati Vašu odabranu fotografiju, dizajn ili tekst. Mogućnosti štampe su velike. Štampa na ovom privesku elipsa se prenosi tehnikom sublimacije. Otisak koji se dobija je veoma kvalitetan i boje su postojane I jake.

Privezak elipsa može biti univerzalan I za žene I za muškarce. Možete ga iskorisiti I kao poklon za neku priliku a I kupiti ga za sebe za svakodnevnu upotrebu. Sve što treba je da odaberete dizajn, fotografiju ili neki značajan tekst I mi ćemo sve to uklopiti u ovaj privezak elipsu. Privezak elipsa je pogodan za slike porodice, vaših omiljenih kljubova, filmskih junaka.

Porodica se može ponoviti novim priveskom za ključeve tako što će svakom članu naručiti po jedan privezak elipsu. Ova vrsta štampe je odlična jer svaki privezak koji naručite može imati drugu fotografiju ili dizajn.

Društvo koje trenira u istom klubu ili se bave nekim hobijem može odabrati zajedničku foru pa je odštampati na ovim unikatnim privescima elipsastog oblika.

Dobra strana kod ove vrste štampe jeste što možete za svakog odštampati drugačiji dizajn.

  • Proizvod: Privezak elipsa

  • Boja: Bela

  • Materijal: Kvalitetna plastika

  • Štampa: Tehnikom sublimacije

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored priveska elipsa kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak elipsa“