Pljoska sa slikom po želji

1,700.00рсд

Pljoska je prenosivi poklon za svaku priliku. Pljosku možete personalizovati Vašim dizajnom u vidu slike ili teksta, a napravljena je od nerđajućeg čelika. Pljoska je idealna kao poklon uzimajući u obzir da Vi birate dizajn ili natpis koji će biti odštampan na ovoj pljoski. Inovativan je poklon ukoliko se dame odluče da obraduju svoju jaču polovinu ili prijatelja, brata ili čak tatu. Pljoska je prvenstveno namenjena lovačkim udruženjima, lovcima i ribolovcima. Odaberite Vaš dizajn, fotografiju ili tekst I reklamirajte svoje udruženje, grupu, manifestaciju…

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Pljoska sa slikom po želji

Pljoska sa slikom po želji može biti personalizovana Vašim dizajnom u vidu slike ili teksta, a napravljena je od nerđajućeg čelika. Pljoska je idealna kao poklon uzimajući u obzir da Vi birate dizajn ili natpis koji će biti odštampan na ovoj pljoski. Inovativan je poklon ukoliko se dame odluče da obraduju svoju jaču polovinu ili prijatelja, brata ili čak tatu.

Pljoska je prvenstveno namenjena lovačkim udruženjima, lovcima i ribolovcima. Odaberite Vaš dizajn, fotografiju ili tekst i reklamirajte svoje udruženje, grupu, manifestaciju…

Boje koje se štampaju na pljoski su veoma postojane i štampaju se u punom koloru. Pljoska je zaista unikatan i popularan proizvod.

Dostava je u roku od 2-3 radna dana od dana poručivanja.

  • Proizvod: Pljoska sa slikom po želji

  • Dimenzije: 13×18 cm

  • Kapacitet: 8oz – 236ml
  • Boja: Bela

  • Materijal: Metal

  • Dostava: 2-3 radna dana

Pljoska samo je jedan od proizvoda, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pljoska sa slikom po želji“