Privezak ogledalce

700.00рсд

Privezak ogledalce napravljen je od metala i dolazi sa odštampanom slikom po Vašoj želji.
Unutra se nalazi malo ogledalce, tako da uvek možete popraviti šminku na brzinu. Obradujte drage dame, majke ili sestre ovim unikatnim priveskom za džep ili tašnicu.
Privezak ogledalce se štampa tehnikom sublimacije.

Poručite ovaj privezak ogledalce i dobićete ga putem dostave na kućnu adresu.

Opis

Privezak ogledalce

Privezak ogledalce dolazi sa Vašom slikom. Želite da iznenadite devojku ili dragu žensku osobu a niste sigurni šta voli. Tu je privezak sa omiljenom fotografijom i ogledalcem unutra. Neka lepe uspomene budu uvek pri ruci.

Privezak ogledlalce je pravi foto poklon sa kvalitetnom štampom. Privući će svačiji pogled. Izaberite sliku, pošaljite nam je i mi ćemo je odštampati na ovom zgodnom foto poklonu. Privezak ogledalce kao privezak za ključeve i popravku šminke na brzinu.

Ovo može biti originalan poklon i za suprugu za 8. mart ili Dan Zaljubljenih.
Privezak  je napravljen od metala sa odštampanom slikom na gornjoj strani. Štampa se radi tehnikom sublimacije u punom koloru. Ova tehnika omogućava visok kvalitet štampe sa postojanim bojama.

Pored ovog priveska, kod nas možete i naći priveske za ključeve različitih oblika za svaku priliku. Svi se štampaju na jedan komad pa na više.
Takođe pored ovog priveska kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su podloge za miša, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Privezak
  • Visina: 25 mm
  • Širina: 25 mm
  • Broj fotografija: 1 fotografija
  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Metalni privezak sa fotografijom i lančićem za ključeve
  • Isporuka: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak ogledalce“