Magnet porcelanski elipsa

600.00рсд

Magnet porcelanski elipsa jedinstven je proizvod koji služi kao ukras ili fotopoklon. Koristite ovaj magnet kako bi ulepšali sve površine kao što su površina frižidera, kuhinjskih elemenata ili jednostavno metalnih ukrasa. Magnet porcelanski elipsa savršen je ukoliko želite nekom da poklonite jedinstven fotopoklon. Stavite na ovaj magnet sliku Vas, Vaše porodice, prijatelja ili šaljivi tekst i učinite ga jedinstvenim poklonom za sve prilike.

Sve što je potrebno da učinite jeste da nam pošaljete Vaše slike ili tekst a mi ćemo Vam poslati gotov proizvod. Magneti su uvek zanimljiv mali znak pažnje koji svima zapada za oko. Magnet porcelanski elipsa može da služi i u promocionalne svrhe. Ukoliko želite da napravite marketinšku kampanju za Vaš novi biznis ili agenciju magneti sa različitim motivima savršeni su izbor za Vas.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Magnet porcelanski elipsa

Magnet porcelanski elipsa jedinstven je proizvod koji služi kao ukras ili fotopoklon. Koristite ovaj magnet kako bi ulepšali sve površine kao što su površina frižidera, kuhinjskih elemenata ili jednostavno metalnih ukrasa. Magnet porcelanski  savršen je ukoliko želite nekom da poklonite jedinstven fotopoklon. Stavite na ovaj magnet sliku Vas, Vaše porodice, prijatelja ili šaljivi tekst i učinite ga jedinstvenim poklonom za sve prilike.

Sve što je potrebno da učinite jeste da nam pošaljete Vaše slike ili tekst a mi ćemo Vam poslati gotov proizvod. Magneti su uvek zanimljiv mali znak pažnje koji svima zapada za oko. Magnet može da služi i u promocionalne svrhe. Ukoliko želite da napravite marketinšku kampanju za Vaš novi biznis ili agenciju magneti sa različitim motivima savršeni su izbor za Vas.

U našoj ponudi možete da pronađete preko 200 proizvoda koje radimo unikatno sa vašim slikama.

  • Proizvod: Magnet porcelanski
  • Materijal: Porcelan sa premazom
  • Veličine: 6.5 cm x 6.5 cmy
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se i na naš newsletter kako bi bili obavešteni o najnovijim akcijama i popustima samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina porcelanskih magneta, pogledajte ovde.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet porcelanski elipsa“