savršene cvetne dekoracije

Savršene cvetne dekoracije

Savršene cvetne dekoracije

Cveće nije samo za vazu. Budite maštoviti, pogledajte oko sebe – zid, jastuci, posuđe… Cveće nalazi put do Vašeg dekora. ono donosi svežinu u Vašoj kući, daje karakter Vašem dekoru.

cvetne dekoracije

Možete koristiti pastelne boje (roza, zelena, plava) odštampane na jastucima, satovima, šoljama, jer daju trendi izgled u spavaćoj sobi kao i u dnevnom boravku. Ove nežne cvetne dekoracije možete kombinovati na tamnijim površinama, kao što su drvene police, kreveti, stolovi…

jastuk sa cvetnom dekoracijom

 

Ukoliko želite šik boje, ne morate biti dizajner da bi uspeli sa mešanjem boja. Postavite omiljeno sveće, uslikajte ga i pošaljite nam, a mi ćemo baš Vaše umetničko delo odštampati na proizvodu koji izaberete. Predlažemo Vam da jedan dezen koji uslikate primenite na Više proizvoda kao što su jastuci, podmetači za čaše, šolje, sat i ukrasni kamen. Na ovaj način svojim stilom dodajete svežinu i originalnost dnevnom boravku.

 

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba izrada više komada ili tanjiri bez štampe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Deli ovaj post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?