Maske za mobilne telefone ukrašene Vašim fotografijama

Maske za mobilne telefone ukrašene Vašim fotografijama

Maske za mobilne telefone ukrašene vašim fotografijama

Kupili ste nov ili polovan mobilni telefon i želite da Vam traje što duže. Koji je najbolji način da ga zaštitite. To su maske za mobilne telefone ukrašene vašim fotografijama. Neka vaš polovan telefon traje što duže uz masku za mobilni na kojoj je odštampana vaša omiljena fotografija ili slika omiljenog glumca, filma, pevača ili muzičkih grupa.

Maske za telefone su neophodna oprema za mobilni telefon. Poručite masku za mobilni kod nas i bićete iznenađeni originalnom maskom za mobilni.

Postoji više vrsta futrola za mobilne. Naše maske za mobilni su vrhunskog kvaliteta uz štampu u punom koloru preko cele maske. Maske za mobilne telefone ukrašene vašim fotografijama će privući pažnju svakog posmatrača.

Zašto ne bi iznenadili dragu osobu sa novom i jedinstvenom opremom za mobilni telefon. Kada ste već kupili polovan mobilni telefon, zašto ga ne bi zaštitili sa originalnom futrolom za mobilni koja će privlačiti pažnju na svakom koraku.

 

Budite drugačiji od drugih uz maske za mobilne telefone ukrašene vašim fotografijama. Sigurno nećete pogrešiti uz kvalitetnu opremu za mobilne iz naše ponude. Ovo je idealan poklon za drage osobe i prijatelje. Pomozite im da zaštite svoj mobilni telefon uz kvalitetnu zaštitu za njihov mobilni.

Pored maski za mobilne telefone pogledajte ostale proizvode iz naše ponude. To su pokloni koje radimo lično za vas sa vašim fotografijama, tekstom i porukama dragim osobama.

Trenutno u ponudi imamo maske za mobilne telefone za sledeće modele:

  • Samsung Galaxy S5, S4, S4 Mini, S2, Ace 2, Note 4, Note 3, Note 2,
  • iPhone 6 plus, iPhone 6, iPhone 5/5S, iPhone 5c, iPhone 4, iPhone 3
  • HTC One X
  • Nokia Lumia 920
  • Sony Xperia Z i SP

Maske za mobilne telefone možete poručiti ovde.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina maski ili maske bez štampe, pogledajte ovde.
Ako želite da napravite photobook sa Vašim fotografijama, posetite nas na web stranici Cewe.

 

Deli ovaj post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?