Sat LOVE 2

1,600.00рсд

Fotografija

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Sat LOVE 2

Sat LOVE 2 je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Zanimljivost kod sata LOVE 2 je što je isečen sa posebnim dizajnom sa srcem u sredini. Ovo je idealan poklon za dragu osobu i savršen ukras za zid. Na sat štampamo 3 fotografije koje nam pošaljete. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Štampa na satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu. Sat LOVE 2 uvek pokazuje pravo vreme i obradovaće voljenu osobu.

Pored ovog sata, imamo i veliki izbor drugih satova koji moglu poslužiti za različite prilike.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Sat sa slikom srce 28cm je ekskluzivan i unikatan poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta.

  • Proizvod: Sat LOVE 2
  • Prečnik: 20×20 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Kvadratni sa srcem
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate fotografiju i tekst

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas i Vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na Vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe i to u roku od nekoliko dana. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 3 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat LOVE 2“