Torba za pse sa slikom

1,500.00рсд

Torba za pse sa slikom namenjena je i pogodna za nošenje malih pasa. Korisna je kada vašeg kućnog ljubimca vodite sa Vama u šoping, kafić, kod veterinara ili kad putujete avionom. Torba za kućne ljubimce zamenjuje klasični tansporter ili kavez za pse, daleko je prijatnija za nošenje jer se pas može delimično sakriti u torbu. Male rase psa ne mogu da isprate duge šetnje i zbog toga je ova torba za ljubimce izuzetno praktična.

Očisti

TEKST

FOTOGRAFIJA

(max file size 100 MB)

Opis

Torba za pse sa slikom namenjena je i pogodna za nošenje malih pasa. Korisna je kada vašeg kućnog ljubimca vodite sa Vama u šoping, kafić, kod veterinara ili kad putujete avionom.

Torba za kućne ljubimce zamenjuje klasični tansporter ili kavez za pse, daleko je prijatnija za nošenje jer se pas može delimično sakriti u torbu. Male rase psa ne mogu da isprate duge šetnje i zbog toga je ova torba za ljubimce izuzetno praktična.

Torba za pse sa slikom možete da bude fenomenalan modni detalj za vas i vašeg psa. Lako možete da osmislite zanimljiv dizajn sa imenom vašeg psa ili da oštampate i njegovu fotografiju. Na ovaj način ovaj jedinstveni proizvod će vas izdvojiti od ostalih. Torba za kućne ljubimce sa unikatnim dizajnom se ne viđa svaki dan, budite primećeni i zapaženi kao i vaš pas.

Obradujte Vaše prijatelje, članove porodice ili dragu osobu ovim jedinstvenim proizvodom. Stavite Vašu omiljenu sliku ljubimca, ispišite njegovo ime ili omiljeni nadimak. Torba za psa kada oštampate željeni dizajn predstavlja i Vaš lični pečat.

Torba za kućne ljubimce dolazi u dve boje – crnoj i beloj. Sliku ili dizajn moguće je preneti na torbu samo sa jedne strane. Izaberite omiljenu fotografiju vašeg ljubimca ili osmislite jedinstveni dizajn koji ćete nositi svuda sa sobom. Pored slike možete napisati i tekst kako bi torba za pse bila i poklon za posebne prilike vama dragim osobama.

Torba za pse sa slikom – Karakteristike:

  • Tip: Proizvodi za ljubimce
  • Dimenzije proizvoda: 35 x 64 cm
  • Materijal: Poliester –  na ovom materijalu Vaše fotografije će izgledati savršeno

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

Dodatne informacije

BOJA

CRNA, BELA

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Torba za pse sa slikom“