Sat kamen sa slikom

1,900.00рсд

Sat kamen je unikatan poklon za posebne prilike.
Izrađen je od pravog kamena i svaki predstavlja unikat. Na njemu štampamo Vašu fotografiju za uspomene. Ukrasite omiljenu kutak svog doma ili ga poklonite dragoj osobi za neku specijalnu priliku
Ovaj sat kamen može biti ukras na Vašem radnom stolu u kancelariji.
Poručuje se online, dok je dostava na kućnu adresu.

Opis

Sat kamen sa slikom

Sat kamen sa slikom je jedan od naših premium proizvoda, atraktivnog je izgleda i dizajna. Sat kamen je nepravilnih ivica i svaki predstavlja unikat.
Dolazi sa mehanizmom i kazaljkama i dva nosača crne boje. Sat  sa slikom može da se okači na zid, ili da stoji na stolu.

Sat kamen  je kvalitetne izrade i fotografija odštampana na njemu je vrhunskog kvaliteta. Štampa se tehnikom sublimacije koja daje jarke boje i garantuje postojanost dugo vremena.

Na ovom kamenom satu možemo odštampati fotografiju i tekst po Vašoj želji. Najlepše slike porodice  će se savršeno uklopiti u ovaj poklon. Ukrasiti Vaš omiljeni kutak.
Sat kamen  može biti prelep ukras na Vašem radnom stolu ili polici. Uživaćete u njemu dugo vremena. Slika na kamenu sa satom je prelep poklon za porodicu ili prijatelje.

Sat sa slikom može biti i poslovni poklon za posebne prilike. Izradićemo ga za Vas u vidu poklona sa logom Vaše firme i dizajnom po želji. Pored ovog sata na kamenu nudimo  i mnoge druge satove u različitim veličinama i od različitih materijala. Ako Vas interesuje nešto posebno, javite nam se i rado ćemo Vam izaći u susret. Na Vama je samo da odaberete omiljenu fotografiju koja će krasiti ovaj predivan, sofisticirani sat.

U našoj ponudi možete pronaći veliki broj proizvoda koje štampamo sa Vašom slikom ili dizajnom. Pogledajte naš izbor i sigurno ćete naći nešto što će Vam se svideti.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu. Plaćanje je pouzećem.

  • Proizvod: Sat kamen
  • Visina: 25 cm
  • Širina: 40 cm
  • Materijal: Kamen sa držačima i satnim mehanizmom
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru.
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa više komada, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat kamen sa slikom“