Majica za vino

600.00рсд

Majica za vino sa slikom je savršena za svaku priliku. Originalan poklon će privući pažnju i obradovati onoga kome je namenjen. Obradujte domaćine na slavama, drage ljude za rođendan ili neku drugu priliku. Ovaj poklon je zaista simpatičan i onaj kome ga poklonite će ga sigurno čuvati godinama. Pošaljite nam Vašu fotografiju, otkačen dizajn, tekstualnu poruku ili kombinaciju sličice i teksta i mi ćemo za Vas odštampati ovaj jednostavan ali kreativan poklon.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Majica za vino

Majica za vino sa slikom po želji. Učinite da vaš poklon u obliku flaše bude još originalniji štampamo majice za vino, pivo, šampanjac, rakiju sa slikom, tekstom ili dizajnom po želji. Majice su u beloj boji i vrhunskog su kvaliteta.
Majica za vino sa slikom ili tekstom po želji se štampa tehnikom sublimacije. Sublimaciona štampa se vrši bez preslikača gde boja ulazi direktno u teksturu.
Garantovana je dugotrajnost pri pranju. Bitno je samo da se majica ne iskuvava. Možete je prati i mašinski na maksimalnih 40°C.

Majica za vino sa slikom je savršena za svaku priliku. Originalan poklon će privući pažnju i obradovati onoga kome je namenjen. Obradujte domaćine na slavama, drage ljude za rođendan ili neku drugu priliku. Ovaj poklon je zaista simpatičan i onaj kome ga poklonite će ga sigurno čuvati godinama.

Majica je specijalno tkana i vrhunskog je kvaliteta. Upitanju je 100% poliester materijal. Poliester materijal omogućava štampu punog kolora u vrhunskom kvalitetu. Glavna prednost sublimacione tehnike štampe kojom se štampa na ovaj proizvod je ta što se troškovi štampe ne uvećavaju ako se štampa radi na samo jedan komad.

Isporuka je u roku od 2-3 radna dana od dana prijema porudžbine.

  • Proizvod: Majica za vino
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Boja: Bela
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pored majice za vino kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Majica za vino“