Vizit Karte

85.00рсд120.00рсд

Vizit karte su pravi način da se istaknete. Radimo ih sa tekstom i slikom po vašoj želji na aluminijumskoj kartici. Uz pomoć ove vizit karte ćete se istaći i predstaviti na pravi način poslovnim partnerima.
Vizit karte su izrađene na metalnoj kartici srebrne boje. Minimalna količina je 100 komada. Cena je izražena po komadu.
Metalne vizit karte su idealne osobe kojima je bitan dizajn i klasa. Prilikom upoznavanja i predstavljanja ova vizit karta će dati pravi utisak o vama.
Na naše vizit karte ne mora samo da ide tekst. Možemo i da stavimo sliku po vašoj želji. Štampa je u punom koloru. Preporuka je idu malo tamnije boje zbog srebrne podloge.

Očisti

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Vizit karte

Vizit karte su pravi način da se istaknete. Radimo ih sa tekstom i slikom po vašoj želji na aluminijumskoj kartici. Uz pomoć ove vizitkarte ćete se istaći i predstaviti na pravi način poslovnim partnerima.

Vizitke su izrađene na metalnoj kartici srebrne boje. Minimalna količina je 10 komada. Cena je izražena po komadu.
Metalne vizitke su idealne osobe kojima je bitan dizajn i klasa. Prilikom upoznavanja i predstavljanja ova vizit karta će dati pravi utisak o vama.

Na naše vizitke ne mora samo da ide tekst. Možemo i da stavimo sliku po vašoj želji. Štampa je u punom koloru. Preporuka je idu malo tamnije boje zbog srebrne podloge.

Nema potrebe više da čekate, metalne vizitke su tu  da pomognu vašoj karijeri. Pošaljite nam Vaše podatke, mi ćemo vam poslati predlog. Nakon što ga odobrite, krećemo u štampu i za nekoliko dana će biti na vašoj adresi.

Štampa se radi samo sa gornje strane i izuzetnog je kvaliteta. U pitanju je tehnika sublimacione štampe koja daje izuzetan kvalitet i postojanost.
Vizitke se poručuju online sa dostavom  na kućnu adresu.

  • Proizvod: Vizitke
  • Veličina: 5.4 x 8.5cm
  • Debljina: 0.5 mm
  • Materijal: brušeni aluminijum
  • Boja: srebrna
  • Oblik: pravougaoni sa zaboljenim ivicama
  • Štampa: Tehnikom sublimacije
  • Minimalna količina: 100 komada
  • Isporuka: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veleprodajna cena ili vizit karte bez štampe, više informacija možete naći ovde.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

vizit karte sa stampom po zeljiu na ina aina da da dada a haha 

Dodatne informacije

Štampa:

Jednostrana, Dvostrana

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vizit Karte“