Šolja velika sa slikom

1,200.00рсд

Šolja velika sa omiljenom fotografijom ili brendom.
Vaša lična šolja je tu za pravi užitak sa društvom i najbližima.
Pravi poklon za rođendan za najboljeg prijatelja, dečka ili muža.
Popijte svoje omiljeni napitak iz lične velike šolje sa Vašim dizajnom.
Poručite online – isporuka na kućnu adresu.

Fotografije

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Šolja velika sa slikom

Šolja velika sa slikom ili porukom za uživanje u omiljenom napitku. Zapremina šolje je 600ml i iz nje možete da pijete svoj omiljeni napitak. Pošaljite nam svoju sliku i tekst kako bi je odštampali na ovoj fenomenalnoj šolji.

Naše personalizovane šolje su savršen poklon za rođendane, momačke večeri, diplome, i još mnogo drugih jedinstvenih prilika u životu svakog pojedinca. Izaberite vašu omiljenu fotografiju, mi ćemo je oštampati za vas i uživajte u ovoj ekskluzivno dizajniranoj velikoj šolji. Na šolju veliku sa slikom dodajte lične poruke koje će učiniti da primalac uživa u svakom gutljaju svog omiljenog napitka. Pokažite svojim prijateljima koliko ih cenite i poklonite im ovaj specijalno dizajniran proizvod – ne možete pogrešiti kada kreirate svoje lične čaše za pivo kao poklon! . Šolja je napravljena od kvalitetne keramike za pravi užitak i za prave sladokusce a na nju se prenosi vrhunska štampa u punom koloru.

Uživajte u omiljenim napitcima u toplim danima sada i u pravoj i ličnoj velikoj šolji

Šolja velika sa slikom se može da se brendira sa logom vašeg kafića ili firme. Osmislite dizajn ili pošaljite logo, a mi ćemo da uradimo štampu.

Obradujte najboljeg prijatelja, momka ili muža za rođendan i napravite mu originalan poklon koji će ga najviše obradovati. Hladni napitak iz omiljene šokje će upotpuniti užitak. Dostavu vršimo na kućnu adresu u roku od 4-5 radna dana.

Proizvod

  • Proizvod: Šolja velika sa slikom
  • Visina krigle: 14 cm
  • Prečnik krigle: 10 cm
  • Zapremina: 600ml / 20 oz
  • Boja: Bela
  • Materijal: Keramika
  • Dostava: 4-5 radna dana
  • Militraža: 0.5l

Pored šolje velike sa slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja velika sa slikom“