Šolja sa drškom u boji i unutra

1,100.00рсд

Šolja u boji  sa drškom u boji. Želite da promenite malo stvari i napravite nešto drugačije od standardne bele šolje.
Izaberite omiljenu boju i stavite svoju fotografiju i tekst. Ako ste zaljubljeni izaberite crvenu šolju.
Za nju tu je roze šolja, a za njega plava. Za naše mališane tu je svetloplava šolja, a za ljubitelje prirode je tu zelena.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst

Boja unutra i boja drške * 

Fotografije

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Šolja sa drškom u boji i unutra

Šolja sa drškom u boji i unutra je namenjena za štampu Vaših slika ili teksta. Želite da promenite malo stvari i napravite nešto drugačije od standardne bele šolje.
Izaberite omiljenu boju i stavite svoju fotografiju i tekst.

Ako ste zaljubljeni izaberite crvenu šolju. Za nju tu je roze šolja, a za njega plava. Za naše mališane tu je svetloplava šolja, a za ljubitelje prirode je tu zelena. Šolja sa drškom  je odličan poklon za svaku priliku. Možete izabrati smešnu fotografiju i napraviti savršen poklon za rođendan.

Šolja sa drškom u boji se štampa sublimacionom štampom. Boja je postojana sa štampom vrhunskog kvaliteta, tako da šolja boje ručke i unutra može da se pere u mašini za pranje suđa. Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Šolja sa drškom u boji sa štampom može da bude i odličan promotivni  i reklamni proizvod. Možemo je brendirati sa logom vaše firme ili dizajnom po želji. Izaberite boju koja Vam odgovara i napravite originalan reklamni proizvod.

 • Proizvod: Šolja sa drškom u boji i unutra
 • Visina šolje: 9.5 cm
 • Prečnik šolje: 8 cm
 • Maksimalna veličina štampe 8.5 cm x 20 cm
 • Boja unutrašnjosti i drške: svetloplava, tamnoplava, crvena, narandžasta, bordo, tamnozelena, roze.
 • Dostava: 2-3 radna dana

Pored šolje sa drškom u boji i unutra, kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.

Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.
Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

1 recenzija za Šolja sa drškom u boji i unutra

 1. 5 od 5

  Marijana

  Morala sam da uradim ovu šolju samo zbog paga. To je ta rečenica „Good pugs gone bad“… Ne mogu da prestanem da se smejem kad uzmem šolju u ruke. 🙂


Dodaj recenziju

Možda će vam se svideti …