Jastuci magični sa slikom

2,200.00рсд

Jastuci magični sa sikom su najnoviji proizvodi u našoj ponudi. Pošaljite nam omiljenu sliku a mi ćemo je odštampati na magičnom jastuku. Iznenadite dragu osobu zlatnim, crvenim, belim ili srebrnim magičnim jastukom veličine 40x40cm. Pomeranjem šljokica od zlatne, crvene, sive ili bele boje ka srebrnoj, Vaša omiljena slika se pojavljuje. Kako bi ovaj proizvod bio još zanimljiviji, moguće je ispisivanje slova, brojeva ili šara pomeranjem krljušt šljokica gore-dole.

Budite jedinstveni! Obradujte unikatnim dekorativnim jastukom Vama dragu osobu.

SKU: JASTUKMAGIČNI Kategorije: , , ,

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Boja magičnog jastuka * 

Opis

Jastuci magični sa slikom

Jastuci magični sa slikom su najnoviji proizvodi u našoj ponudi. Želite nešto kvalitetno, zanimljivo i lično? Na pravom ste mestu jer nudimo magične jastuke sa mekim punjenjem koje možete štampati sa obe strane.

Jastuci magični sa slikom imaju poleđinu bele boje dok je prednja strana od krljušt šljokica. Nudimo četiri boje jastuka, a to su: srebrno-zlatne, srebrno-crvene, srebrno-crnim i srebrno-bele krljušt šljokice. Pomeranjem šljokica od zlatne, crvene, sive ili bele boje ka srebrnoj, Vaša omiljena slika se pojavljuje. Kako bi ovaj proizvod bio još zanimljiviji, moguće je ispisivanje slova, brojeva ili šara pomeranjem krljušt šljokica gore-dole.

Jastuci magični sa slikom su veoma interesantni proizvodi na kojima se može štampati Vaša slika, preko cele dimenzije jastuka, 40x40cm. Ovakav poklon nikada ne može da dosadi, jer uvek imate drugačiji izgled jastuka uz pomoć malo mašte.

Ovaj jastuk je namenjen za dekorativne svrhe. Ulepšajte Vaš kutak omiljenom fotografijom, prelepim dizajnom ili nekim tekstom. Obradujte Vama drage osobe jedinstvenim poklonom, unikatnim magičnim jastukom. Jastuk magični sa slikom je tu da ulepša Vašu kuću, auto, kafić ili restoran.

Ono što je interesantno jeste da koliko god jastuka poručili, svaki može imati drugačiji dizajn. Ovo je idealna opcija za porodice ako se odluče da obraduju članove porodice ili za drugarice koje žele uspomene na prelepim šljokičavim jastucima. Mi ćemo učiniti sve kako biste dobili kreativan i dekorativan jastuk za odmaranje.

  • Proizvod: Jastuk magični sa slikom

  • Boja: Bela sa srebrno-zlatnim, srebrno-crvenim, srebrno-crnim, srebrno-belim krljušt šljokicama

  • Materijal: Jastučnica od čvrstog platna i kljušt šljokica sa punjenjem

  • Štampa: Sublimacija

  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuci magični sa slikom“