Jastuk mama volimo te

1,800.00рсд

Jastuk mama volimo te je namenjen za štampanje slike po Vašem izboru. Ovaj jastuk je smecijalno dizajniran za mame i sve što je potrebno jeste da pošaljete fotografiju, a mi ćemo je uklopiti u prelep dezen i odštampati je za Vas.

Veličina jastuka je 40x40cm i punjen je koflin punjenjem.

Pošaljite nam najlepšu uspomenu, a mi ćemo je odštampati za Vas. Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Jastuk mama volimo te

Jastuk mama volimo te je namenjen za štampanje slike po Vašem izboru. Ovaj jastuk je specijalno dizajniran za mame i sve što je potrebno jeste da pošaljete fotografiju, a mi ćemo je uklopiti u prelep dezen i odštampati je za Vas.

Veličina jastuka je 40x40cm i punjen je koflin punjenjem. Jastuk mama volimo te je izrađen od kvalitetnog i čvrstog materijala. Sa jedne strane je bele boje, a na drugoj strani se nalazi dizajn na kojoj se štampa fotografija. Veličina fotografije je 19x24cm. Naša štampa omogućava fine, jarke boje i detalje. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga za brigu da li će slika izbledeti. Jastuk možete prati mnogo puta bez problema.

Pošaljite nam najlepšu uspomenu, a mi ćemo je odštampati za Vas. Obradujte mamu savršenim poklonom od kog se neće tako lako odvojiti. Neka najbolja mama na svetu ima slatke snove uz dizajnirani jastuk koji ste specijalno poručili za nju. Ovaj jastuk postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo Vašu sliku.

Jastuk mama volimo te je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka u našoj ponudi. Pregledajte detaljno naše proizvode i odlučite se za najlepši jastuk koji će ulepšati Vaš prostor. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Možete izabrati jastuk za mamu, baku, deku, tatu, dečka, devojku….

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk mama volimo te
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 19x24cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk mama volimo te“