Jastuk za dečake

1,800.00рсд

Jastuk za dečake je idealan jastuk za Vaše male sanjare. Namenjen je za štampu fotografije i imena po Vašoj želji. Pošaljite nam omiljenu sliku, a mi ćemo je uklopiti u ovaj divan dečiji dizajn veličine 40x40cm.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Jastuk za dečake

Jastuk za dečake je idealan jastuk za Vaše male sanjare. Namenjen je za štampu fotografije i imena po Vašoj želji. Pošaljite nam omiljenu sliku, a mi ćemo je uklopiti u ovaj divan dečiji dizajn.

Naša štampa omogućava fine, jarke boje i detalje. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti. Možete ga prati mnogo puta bez problema.

Jastuk plavi za dečake izrađen je od kvalitetnog i čvrstog materijala. Punjen je mekanim koflin punjenjem i veličine je 40x40cm. Sa jedne strane je bele boje, a na drugoj strani se nalazi dizajn gde se štampa fotografija i ime Vašeg mališana. Veličina fotografije je 17x28cm. Ovaj jastuk je specifičan po tome što fotografija nije standardnog oblika već se uklapa u oblik oblaka.

Iznenadite dečaka prelepim jastukom od kojeg se neće odvajati. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon dragim osobama. Jastuk za dečake je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte našu ponudu i odlučite se za najlepši jastuk koji će krasiti Vaš dom. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Možete izabrati dečiji jastuk sa kucom, avionom, zekom, princezom, fudbalskom loptom… Neka Vaši mališani imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo sliku i ime deteta.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk za dečake
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 17x28cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk za dečake“