Jastuk plavi za dečake

1,800.00рсд

Jastuk plavi za dečake je jedan od dizajniranih proizvoda sa dečijim motivom. Punjen je mekanim koflin punjenjem i veličine je 40x40cm. Jastuk plavi za dečake namenjen je za štampu slike i imena po želji.

Pošaljite nam omiljenu sliku, a mi ćemo je uklopiti u ovaj divan dizajn za dečake i odštampati. Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Jastuk plavi za dečake

Jastuk plavi za dečake je jedan od dizajniranih proizvoda sa dečijim motivom. Punjen je mekanim koflin punjenjem i veličine je 40x40cm. Jastuk je namenjen za štampu slike i imena po želji.

Pošaljite nam omiljenu sliku, a mi ćemo je uklopiti u ovaj divan dizajn za dečake i odštampati. Naša štampa omogućava fine, jarke boje i detalje. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti. Možete ga prati mnogo puta bez problema.

Jastuk  izrađen je od kvalitetnog i čvrstog materijala. Sa jedne strane je bele boje, a na drugoj strani se nalazi dizajn gde se štampa fotografija i ime Vašeg mališana. Veličina fotografije je 18x27cm.

Iznenadite dete prelepim jastukom od kog se neće lako odvojiti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon dragim osobama. Jastuk plavi je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk koji će krasiti Vaš dom. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Možete izabrati dečiji jastuk sa kucom, avionom, zekom, princezom, fudbalskom loptom… Neka Vaši mališani imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo sliku i ime deteta.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk plavi za dečake
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 18x27cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Pitanja

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Iznenadite dete prelepim jastukom od kog se neće lako odvojiti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon dragim osobama. Jastuk plavi je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk plavi za dečake“