Jastuk najlepša beba

1,800.00рсд

Jastuk najlepša beba je kvalitetan jastuk namenjen za štampu fotografije i imena Vašeg mališana. Omiljenu sliku pošaljite nama, a mi ćemo je uklopiti u ovaj dizajn i poslati Vam na kućnu adresu.  Veličina jastuka je 40x40cm, a dimenzija Vaše fotografije koja se štampa jeste 20x28cm.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Jastuk najlepša beba

Jastuk najlepša beba je kvalitetan jastuk namenjen za štampu fotografije i imena Vašeg mališana. Omiljenu sliku pošaljite nama, a mi ćemo je uklopiti u ovaj dizajn i poslati Vam na kućnu adresu.

Jastuk najlepša beba napravljen je od čvrstog materijala i napunjen mekanim koflin punjenjem. Veličina jastuka je 40x40cm, a dimenzija Vaše fotografije koja se štampa jeste 20x28cm. Ovaj jastuk je sa jedne strane bele boje dok je na drugoj strani dizajn specijalno napravljen za bebe.

Naša štampa omogućava kvalitetan, dugotrajan otisak intenzivnih boja. Boja ulazi direktno u tkanje tako da nemate razloga da se brinete da će slika izbledeti. Ovaj dekorativni jastuk, definitivno će postati omiljen predmet Vašeg deteta. Neka Vaša omiljena fotografija bude uvek uz Vas, a ne u kutiji sa ostalim fotografijama.

Iznenadite dete prelepim jastukom od kog se neće lako odvojiti. Ukrasite omiljeni kutak dekorativnim jastukom, poklonite savršen poklon dragim osobama. Jastuk najlepša beba je samo jedan od mnogih dizajniranih jastuka. Pogledajte naš izbor i odlučite se za najlepši jastuk koji će krasiti Vaš dom. Svaki jastuk je posebno dizajniran sa velikom pažnjom kako bi udovoljili svima. Možete izabrati dečiji jastuk sa kucom, avionom, zekom, princezom, fudbalskom loptom… Neka Vaši mališani imaju slatke snove uz dizajnirani jastuk koji postaje unikatan onog trenutka kada odštampamo sliku i ime deteta.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Jastuk najlepša beba
  • Veličina: 40 cm
  • Materijal: Jastučnica od čvrstog materijala sa koflin punjenjem
  • Veličina štampe fotografije: 20x28cm
  • Boja: bela, sa prednje strane dizajn
  • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba jastuk bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jastuk najlepša beba“