Zidni kalendar

1,450.00рсд

Zidni kalendar  je unikatne izrade jer nije napravljen od kartona ili neke druge vrste papira već od 100% poliestera. Boje koje se na njemu dobijaju su izuzetno postojane i kvalitetne. Ono što izdvaja ovaj kalendar jeste mogućnost biranja dizajna samog kalendara i Vaših slika koje će na njemu biti odštampane. Zidni kalendar je interesantan jer uvek možete pratite datume na Vašem personalizovanom kalendaru. Izaberite Vaše fotografije ili neki drugi tip dizajna, poručite i mi ćemo za Vas izraditi unikatan kalendar. Posmatrajte slike Vaših najdražih na zidu. Najbolje od svega je što sami birate početni mesec, tako da niste ograničeni na period oko nove godine.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Zidni kalendar

Zidni kalendar  je unikante izrade jer nije napravljen od kartona ili neke druge vrste papira već od 100% poliestera. Boje koje se na njemu dobijaju su izuzetno postojane i kvalitetne. Ono što izdvaja ovaj kalendar jeste mogućnost biranja dizajna samog kalendara i Vaših slika koje će na njemu biti odštampane.

Zidni kalendar je interesantan jer uvek možete pratite datume na Vašem personalizovanom kalendaru. Izaberite Vaše fotografije ili neki drugi tip dizajna, poručite i mi ćemo za Vas izraditi unikatan kalendar. Posmatrajte slike Vaših najdražih na zidu. Najbolje od svega je što sami birate početni mesec, tako da niste ograničeni na period oko nove godine.

Zidni kalendar je idealan za crkve, manastire, one koji vole pravoslavne predmete u svom domu. Takođe može biti odličan odabir za lovačka i ribolovačka društva i zvanične institucije poput škola, fakulteta itd. Škole mogu odštampati kalendar za svaku učionicu sa slikom svakog razreda ili nekim sličnim motivom.

Kalendar je namenjen za zid tako da je sastavljen od dva tanka drvena držača koji drže materijal i kvalitetnog konca na gornjem delu koji je namenjen za kačenje. Nudimo ga u tri veličine a to su A3, A4 i A5 format. Na osnovu Vaših potreba i upotrebe kalendara odaberite format i mi ćemo odštampati jedinstveni kalendar samo za Vas.

Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Veličina: A3,A4,A5 format
  • Materijal: 100% poliester
  • Veličina štampe: do A3 formata
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina za firmu, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zidni kalendar“