Puzzle Srce sa slikom

1,000.00рсд

Puzzle srce sa slikom za zaljubljene parove.
Iznenadite svoju devojku, suprugu ili simpatiju i slažite omiljenu fotografiju zajedno.
Poručite online, isporuka je na kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Puzzle srce sa slikom

Puzzle srce sa slikom štampamo sa Vašom fotografijom ili tekstom. Puzzle su vrhunskog kvaliteta i dugo vremena ćete se zabavljati uz njih. Puzzle sa slikom sa sastoje od 54 parčića.

Pretvorite Vašu omiljenu fotografiju u puzzle sa slikom u obliku  srca, ili napravite dizajn koji će Vas zabaviti. Napravite originalan i ličan poklon koji ćete dati dragoj osobi.

Puzzle sa slikom  su savršen poklon za svakoga. Pravo je vreme da složite voljenu slagalicu i podelite je sa prijateljem.
Ovo je poklon za uživanje cele porodice. Skupite se zajedno, slažete i kada završite slagalicu možete uramiti.

Pored puzzli  srce sa slikom, kod nas možete naći i puzzle A4 formata, puzzle magnetne, puzzle drvene i mnoge druge proizvode koje štampamo sa vašim fotografijama. Obradujte sebe i drage prijatelje sa poklonom kojim ćete se dugo zabavljati.

Puzzle sa slikom su izrađene od kartona, sa gornje strane su sjajne, tako da će jarke boje doći do izražaja. Štampaju se tehnikom sublimacije, koja daje posebnu dubinu i intezivnost boja. Bitno nam je da pošaljete fotografiju što boljeg kvaliteta i veće rezolucije, kako bi štampa bila dobra.

Puzzle sa slikom se poručuju online i šalju se na kućnu adresu. Slanje vršimo kurirskom službom u roku od 2-3 radna dana od datuma poručivanja.

 • Proizvod: Puzzle srce
 • Visina 20.5 cm
 • Širina 20.5 cm
 • Broj delića: 54
 • Dostava: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju puzzle sa slikom u većoj količini ili bez štampe, više informacija možete naći ovde.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

2 recenzije za Puzzle Srce sa slikom

 1. 5 od 5

  Srdjan Salovic

  Poručio sam puzzle u obliku srca za godišnjicu zabavljanja. Poklon je bio pun pogodak. Sve pohvale. Hvala

 2. 3 od 5

  Sandra

  Poručila sam puzzle u obliku srca, pozadina koja je dizajnirana je bila super ,ali je slika bila malo mutna, pa mi se to nije svidelo.

  • Slikaj Me

   Draga Sandra, žao nam je što je slika bila malo mutna, ali kao što smo Vam rekli prilikom poručivanja, fotografija je bila jako male rezolucije i slikana je mobilnim telefonom. To je razlog što je slika mutna.


Dodaj recenziju