Kapitenska traka sa slikom

2,200.00рсд

Kategorija:

Fotografije:

(max file size 100 MB)

Opis

Kapitenska traka sa slikom

Kapitenska traka sa slikom jedna je od najzanimljivijih i najneobičnijih foto poklona u našoj ponudi. Ukoliko želite da iznenadite vama dragu osobu na ovaj poseban dan u njihovom životu Kapitenska traka sa slikom je pravi izbor poklona.

Kapitenska traka je bele boje sa štampanim dizajnom koji vi poželite. Iznenadite Vašeg momka, brata ili prijatelja koji se bavi fudbalom sa dizajniranom kapitenskom trakom koja će na sebi imati neku sliku po Vašem izboru.

Kapitenske trake su idealan poklon za bilo koju priliku osmislite neki zanimljiv dizajn, frazu ili odaberite omiljenu fotografiju i mi ćemo izraditi ovu neverovatno simpatičnu traku za Vas.

Napomena: Magična šolja crna se ne sme prati u mašini za pranje posuđa.

  • Šifra proizvoda:
  • Dimenzije: 340 x 90 mm
  • Površina za štampu: 220 x 90 mm
  • Materijal: Elastilčni materijal

Pored trake sa slikom kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Pokloni su uvek savršeni kada su jedinstveni. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu, udruženje, za ličnu upotrebu ili proslave, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

 

Proizvode koje poručujete preko našeg sajta možete očekivati na vašoj adresi u roku od 3 do 5 radnih dana. Pošiljke šaljemo putem kurirskih službi u Srbiji.

Ako Vam trebaju proizvodi za sublimaciju bez štampe, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kapitenska traka sa slikom“