Dizajnirane kapitenske trake Barcelona

2,200.00рсд

Kategorija:

Opis

Dizajnirane kapitenske trake Barcelona


Dizajnirane kapitenske trake Barcelona je kolekcija specijano dizajniranih kapitenskih traka. Slikajme tim je za vas pripremio mnogo različitih dizajna. Iznenadite prijatelje, braću ili voljene fudbalere sa kapitenskom trakom specijalno dizajniranom za njih. Svaka traka je posebna te je za svaku traku posebno odštampan logo kluba za koji navijate i koji volite. Trake su idealan poklon za sve prilike poput krštenja, rođendana, matura, slava, i mnogih drugih proslava. Poručite još danas i izmamite osmeh na licu Vama dragoj osobi.

Dizajnirane kapitenske trake Barcelona

 su podeljenje u više, a moćete poručiti i traku po sopstvenoj želji. Ukoliko imate problema da pronađete željenu traku, poslužite se alatkom “pretrage” koja se nalazi na vrhu stranice.

 

Ostali proizvodi

Pored dizajniranih kapitenskih traka u našoj Slikajme ponudi imamo još mnogo različitih foto poklona za vas i vaše najbliže. Možete se odlučiti za foto šolje, priveske, ramove, plišane igračke, puzzle. U ponudi od sada imamo i poklon šolje za porodicu kao i sportske šolje sa vašim omiljenim fudbalskim klubovima. Iznenadite svog dragog sa automobil šoljom i izmamite osmeh na njegovom licu. Iz slikajme ponude izdvajamo i veliku kolekciju maski za lice, te možete pronaći maske sa motivima Srbije, dečije, ženske maske ili pak sportske maske.

Slikajme ponuda:

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Pratite nas na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram kako bi uvek videli najnovije proizvode.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dizajnirane kapitenske trake Barcelona“