Tanjir stakleni veliki

1,500.00рсд

Stakleni tanjir veliki nudimo sa štampom Vaše fotografije ili teksta. Koji motiv će krasiti ovaj unikatan i predivan tanjir je samo Vaš izbor.
Izaberite omiljenu fotografiju i odštampaćemo je preko celog tanjira.
Tanjir je odličan odabir za one koji vole porodične skupove i one koji vole specifične tanjire. Tanjir možete iskoristiti i kao poklon ukoliko idete na svadbu, rođendan ili neki drugi praznik.
Poručite online i dostava je na kućnu adresu.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Pregled korpe

Opis

Tanjir stakleni veliki

Tanjir stakleni veliki sa slikom po želji. Specijalno za vašu lepu uspomenu. Izaberite fotografiju i ukrasite ovaj prelepi stakleni tanjir. Tanjir je napravljen od kvalitetnog stakla i dolazi sa plastičnim nosačem. Tanjir stakleni možete ukrasiti omiljenom fotografijom, tekstom, crtežom ili motivom. Prelep poklon dragoj osobi. Štampa je moguća preko cele površine tanjira i radi se sa zadnje strane.

Ovaj stakleni tanjir veliki je zaista unikatan i napravljen od kvalitetnog stakla. Tanjir stakleni veliki je dobar i za turističke organizacije, turistička mesta i znamenitosti. Možemo da štampamo motiv vašeg turističke znamenitosti. Sve što treba da nam se javite i dogovorimo. Stakleni tanjir može da posluži i kao plaketa za sportsko ili lovačko društvo. Može da se odštampa tekst koji će označiti neku značajnu manifestaciju ili dodelu nagrada.

Pored staklenih tanjira, kod nas u ponudi možete naći i veliki broj proizvoda koje štampamo sa vašim fotografijama ili dizajnom. Naši proizvodi su idealni kako za rođendane, suvenire, hotele ili kafiće. Štampa se tehnikom sublimacije, što omogućava jarke boje i otisak koji će trajati dugo vremena.

Tanjir stakleni je prečnika 25cm. Odštampana fotografija se gleda kroz tanjir i neće se izgrebati ili oštetiti, pošto je sa donje strane.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Tanjir stakleni veliki sa slikom po želji
  • Prečnik: 25 cm
  • Materijal: Stakleni tanjir sa plastičnim držačem
  • Štampa: Pun kolor sublimacionim bojama sa zadnje strane
  • Dostava: 4-5 radna dana na kućnu adresu

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina tanjira pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku sa novim proizvodima i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tanjir stakleni veliki“

Zakažite poziv
Email

🙏 Dobrodošli na Slikajme.rs - online prodavnica foto poklona!
Kako Vam možemo pomoći?

🙋‍♂️ Potrebna Vam je pomoć da kupite Tanjir stakleni veliki? Kontaktirajte nas.