Tanjir stakleni veliki

1,500.00рсд

Stakleni tanjir veliki nudimo sa štampom Vaše fotografije ili teksta. Koji motiv će krasiti ovaj unikatan i predivan tanjir je samo Vaš izbor.
Izaberite omiljenu fotografiju i odštampaćemo je preko celog tanjira.
Tanjir je odličan odabir za one koji vole porodične skupove i one koji vole specifične tanjire. Tanjir možete iskoristiti i kao poklon ukoliko idete na svadbu, rođendan ili neki drugi praznik.
Poručite online i dostava je na kućnu adresu.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Tanjir stakleni veliki

Tanjir stakleni veliki sa slikom po želji. Specijalno za vašu lepu uspomenu. Izaberite fotografiju i ukrasite ovaj prelepi stakleni tanjir. Tanjir je napravljen od kvalitetnog stakla i dolazi sa plastičnim nosačem. Tanjir stakleni možete ukrasiti omiljenom fotografijom, tekstom, crtežom ili motivom. Prelep poklon dragoj osobi. Štampa je moguća preko cele površine tanjira i radi se sa zadnje strane.

Ovaj stakleni tanjir veliki je zaista unikatan i napravljen od kvalitetnog stakla. Tanjir stakleni veliki je dobar i za turističke organizacije, turistička mesta i znamenitosti. Možemo da štampamo motiv vašeg turističke znamenitosti. Sve što treba da nam se javite i dogovorimo. Stakleni tanjir može da posluži i kao plaketa za sportsko ili lovačko društvo. Može da se odštampa tekst koji će označiti neku značajnu manifestaciju ili dodelu nagrada.

Pored staklenih tanjira, kod nas u ponudi možete naći i veliki broj proizvoda koje štampamo sa vašim fotografijama ili dizajnom. Naši proizvodi su idealni kako za rođendane, suvenire, hotele ili kafiće. Štampa se tehnikom sublimacije, što omogućava jarke boje i otisak koji će trajati dugo vremena.

Tanjir stakleni je prečnika 25cm. Odštampana fotografija se gleda kroz tanjir i neće se izgrebati ili oštetiti, pošto je sa donje strane.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Tanjir stakleni veliki sa slikom po želji
  • Prečnik: 25 cm
  • Materijal: Stakleni tanjir sa plastičnim držačem
  • Štampa: Pun kolor sublimacionim bojama sa zadnje strane
  • Dostava: 4-5 radna dana na kućnu adresu

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina tanjira pišite nam na naš email.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku sa novim proizvodima i ispratili najnovije akcije.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tanjir stakleni veliki“