Termos sa slikom

1,500.00рсд

Termos sa slikom je savršen proivod za svakoga ko voli da uživa u omiljenom napitku. Napravljen od nerđajućeg čelika i na njega možete oštampati sliku ili dizajn po vašoj želji. Šta možete više poželeti za omiljenu toplu kafu od termosa sa omiljenom fotografijom ili dizajnom. Termos dolazi sa poklopcem od plastike koji savršeno pristaje i štiti od prolivanja. Praktičan je, zgodan za putovanje, izlete u prirodi ili šetnju kroz park sa Vašom bebom. Napravljen je od vrhunskog materijala sa štampom u punom koloru i čini pravo zadovoljstvo za svakog ko je pogleda. Sami birate sliku i tekst i dobijate ovaj prelep termos sa svojim dizajnom.

Tekst:

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Termos sa slikom

Termos sa slikom je savršen proivod za svakoga ko voli da uživa u omiljenom napitku. Napravljen od nerđajućeg čelika i na njega možete oštampati sliku ili dizajn po vašoj želji. Šta možete više poželeti za omiljenu toplu kafu od termosa sa omiljenom fotografijom ili dizajnom.

Termos dolazi sa poklopcem od plastike koji savršeno pristaje i štiti od prolivanja. Praktičan je zgodan za putovanje, izlete u prirodi ili šetnju kroz park sa Vašom bebom. Napravljen je od vrhunskog materijala sa štampom u punom koloru i čini pravo zadovoljstvo za svakog ko je pogleda. Sami birate sliku i tekst i dobijate ovaj prelep termos sa svojim dizajnom.

Termos je izuzetno praktičan, naročito u hladnim danima. Ima izuzetnu termičku izolaciju pa u njega možeti da sipate bilo koji topao napitak i on će dugo održavati prvobitnu temperaturu. U termosu ćete uvek sa sobom moći da nosite svoj omiljeni čaj, toplo mleko ili kafu baš kakvu volite.

Termos nije pogodan za mikrotalasnu pećnicu i mašinu za pranje posuđa. Slikakoja se oštama pun kolor sa jasnim i oštrim detaljima.

  • Proizvod: Termos sa slikom
  • Dimenzije: 7,3 x 19.7 cm
  • Maksimalna štampa: 22 cm x 18 cm
  • Boja: Bela
  • Materijal: Nerđajući čelik sa plastičnim poklopcem
  • Održavanje: ručno pranje, nije pogodno za mašinu za suđe
  • Dostava: 4-5 radna dana

Pored termosa za kafu kod nas možete naći preko 200 različitih proizvoda koje štampamo po vašim željama. Pošaljite vašu sliku, logo i dizajn i mi ćemo za vas izraditi originalne foto poklone. Bez obzira da li su Vam potrebni pokloni za firmu ili za ličnu upotrebu, mi ćemo Vam izaći u susret.

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Termos sa slikom“

Možda će vam se svideti …