Keramičke tegle

1,200.00рсд1,700.00рсд

Keramičke tegle namenjene su za odlaganje i čuvanje hrane, a jedinstvene su po tome što na njih možete da preneste vaš željeni dizajn ili sliku. Tegle od keramike vam pružaju mogućnost da na pametan način skladištite hranu i organizujete vaš kuhinjski prostor. Sa jedinstvenim dizajnom ovih fenomenalnih tegli oslikajte i vaš stil. Tegle su keramičke i sadrže poklopac od bambusa koji je obložen gumenom trakom radi sigurnijeg zatvaranja. Personalizovane keramičke tegle su namenjene za čuvanje hrane, napravljene su od fine sjajne keramike, vrlo su jednostavne za čišćenje i bezbedne su za upotrebu bez zadržavanja mirisa.

Očisti

TEKST

FOTOGRAFIJA

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Opis

Keramičke tegle namenjene su za odlaganje i čuvanje hrane, a jedinstvene su po tome što na njih možete da preneste vaš željeni dizajn ili sliku. Tegle od keramike vam pružaju mogućnost da na pametan način skladištite hranu i organizujete vaš kuhinjski prostor. Sa jedinstvenim dizajnom ovih fenomenalnih tegli oslikajte i vaš stil.

Tegle su keramičke i sadrže poklopac od bambusa koji je obložen gumenom trakom radi sigurnijeg zatvaranja.

Personalizovane keramičke tegle su namenjene za čuvanje hrane, napravljene su od fine sjajne keramike, vrlo su jednostavne za čišćenje i bezbedne su za upotrebu bez zadržavanja mirisa. Svaka tegla od keramike dolazi zajedno sa čvrstim hermetičkim poklopcem od bambusa kako bi vaša hrana uvek ostala suva i sveža. Tegle su dostupne u 3 veličine kako bi zadovoljile vaše različite potrebe za skladištenjem hrane i savršene su za čuvanje čaja, zrna kafe, keksa, grickalica, začina, hrane za kućne ljubimce i još mnogo toga!

Nakon što osmislite šta će to da krasi vašu teglu, tegla je spremna za vašu policu, radnu površinu i držaće vam stvari pri ruci, a vašu kuhinju urednom i dobro organizovanom! Obradujte vama dragu osobu i učinite joj boravak u kuhinji lepšim.

Ove fenomenalne tegle od keramike namenjene su svakome ko želi da ima jedinstven i unikatan proizvod sa dugotrajnom i kvalitetnom štampom.

Karakteristike keramičke tegle

Keramičke tegle napravljene su od ojačanog porcelana. Tegle dolaze u tri različite dimenzije:

  • Mala tegla: visina 9,5cm; prečnik 10cm; težina 480g
  • Srednja tegla: visina 14,5cm; prečnik 10cm; težina 670g
  • Velika tegla: visina 18,5cm; prečnik 10cm; težina 890g

Ako imate nekih dodatnih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Isporuka se vrši 4-5 dana od porudžbine kurirskom službom na kućnu adresu.
Posetite naš Facebook i Instagram profil i pratite sve najnovije proizvode i objave.

Dodatne informacije

VELIČINA

MALA, SREDNJA, VELIKA

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Keramičke tegle“