Sat dečji plavi

1,600.00рсд

Sat dečji plavi kao idealan poklon za rođendan.
Dolazi sa dve slike po vašoj želji i imenom deteta.
Sat je originalnog oblika namenjen najmlađima.

Obradujte Vaše mališane ovim personalizovanim poklonom. Ukrasite dečiju sobu plavim dečijem satom na kome ćemo odštampati fotografije Vašeg deteta.
Isporuka je na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Fotografija

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Sat dečji plavi

Sat dečji plavi je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta. Sat dečji plavi je idealan za sobu najmlađeg člana porodice. Stavite dve omiljene fotografije koje će se savršeno uklopiti sa našim dizajnom namenjenom najmlađima. Savršen je za sobu dečaka, pošto je urađen u svetlo plavoj boji sa zanimljivim ramom.

Sat dečji plavi je veličine 24x19cm i na njega staju dve slike po vašoj želji. Savršeno će se uklopiti u dečju sobu. Idealan je kao poklon za dečiji rođendan. Originalan i unikatan poklon koji će izmamiti osmehe na licu. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Ovaj zidni sat sa slikom će biti pravi ukras na vašem zidu.

Pored ovog sata, imamo i veliki izbor drugih satova koji moglu poslužiti za različite prilike. Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

  • Proizvod: Sat dečji plavi
  • Prečnik: 24×19 cm
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate 2 različite fotografije

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas i Vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na Vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe i to u roku od nekoliko dana. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 3 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat dečji plavi“