Torba sa slikom mala

1,900.00рсд

Torba sa slikom mala  je jedinstven proizvod koji štampamo sa vašom fotografijom i tekstom. Ako želite da se istaknete i budete drugačiji od ostalih, prava stvar za vas je torba sa slikom mala napravljena od kvalitetnog platna. Odlična stvar za šetnju po gradu. Ovu torbu nećete nigde zaboraviti. Torba sa slikom 22cm dolazi sa Vašom fotografijom ili omiljenom fotografijom ili šarom. Izbor je samo Vaš.

Štampa se vrši tehnikom sublimacije u punom koloru i neće se isprati. Torba sa slikom može da se pere na temperaturi do 60°C.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Torba sa slikom mala

Torba sa slikom mala  je jedinstven proizvod koji štampamo sa vašom fotografijom i tekstom. Ako želite da se istaknete i budete drugačiji od ostalih, prava stvar za vas je torba sa slikom napravljena od kvalitetnog platna. Odlična stvar za šetnju po gradu. Ovu torbu nećete nigde zaboraviti. Torba sa slikom 22cm dolazi sa Vašom fotografijom ili omiljenom fotografijom ili šarom. Izbor je samo Vaš.

Štampa se vrši tehnikom sublimacije u punom koloru i neće se isprati. Torba sa slikom može da se pere na temperaturi do 60°C.

Torba sa slikom može da posluži i u reklamne i promotivne svrhe. Vaš logo i dizajn će savršeno leći na ovoj kvalitetnoj torbi.
Nakon porudžbine isporuka se vrši posle 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Svi naši proizvodi se rade na jedan komad, nisu neophodne velike serije za štampu. Torba sa slikom je ekskluzivan i unikatan poklon sa štampom vrhunskog kvaliteta.

  • Proizvod: Torba sa slikom
  • Materijal: Čvrsto platno
  • Veličina: 22 cm visina x 20 cm širina
  • Veličina štampe: 20.5 cm visina x 18 cm širina
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Boja: Crna sa mestom za štampu
  • Održavanje: Pranje na temperaturi do 60°C bez otkuvavanja
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Pored torbe sa slikom  kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koje štampamo sa slikom po vašoj želji. Budite originalni i drugačiji od drugih.
Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam trebaju ranci sa slikom u većoj količini ili bez štampe, više informacija možete naći ovde.
Ako imate puno fotografija koje čuvate na računaru, pravo je vreme da napravite fotoknjigu sa omiljenim slikama. CEWE FOTOKNJIGA je nakvalitetnija fotoknjiga. Sami birate pozadine, upisujete tekst slažete slike po želji. Više informacija možete naći ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Torba sa slikom mala“