Sat Kuca

1,600.00рсд

Sat kuca kao idealan poklon za rođendan.
Dolazi sa dve slike po vašoj želji u ramu u obliku kućice za pse.
Sat je originalnog oblika namenjen najmlađima.
Isporuka je na kućnu adresu u roku od 2-3 radna dana.

Fotografija

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Sat kuca

Sat kuca je novi proizvod u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta. Sat kuca je idealan za sobu najmlađeg člana porodice. Sat je u obliku kućice za kućne ljubimce i na njega je moguće staviti dve fotografije po želji. Stavite sliku najmlađeg člana porodice sa slikom vašeg zabavnog kućnog ljubimca i nema lepšeg iznenađenja za rođendan.

Sat kuca je veličine 23x20cm i na njega staju dve slike po vašoj želji. Savršeno će se uklopiti u dečju sobu. Idealan je kao poklon za dečiji rođendan. Originalan i unikatan poklon koji će izmamiti osmehe na licu. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Sat uvek pokazuje pravo vreme i obradovaće svakoga.

Sat je idealan poklon za svaku priliku.

  • Proizvod: Sat kuca
  • Prečnik: 23×20 cm
  • Isporuka: 2-3 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Šablon: u obliku kućice za pse na koji možete staviti dve fotografije po želji

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas i Vaše najmilije.

Ukoliko ne možete da pronađete određeni poklon na našem sajtu posetite i naš Facebook ili Instagram profil kako bi se lakše snašli.

Proizvode koje poručite putem našeg web sajta možete očekivati na Vašoj kućnoj adresi putem kurirske službe i to u roku od nekoliko dana. Uobičajeno vreme isporuke jeste od 3 do 5 radnih dana.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat Kuca“