Sat sa slikom kvadratni 28cm

1,650.00рсд

Sat sa slikom kvadratni 28cm radimo po vašoj želji i na njemu štampamo isključivo Vašu fotografiju, dizajn ili tekst. Mogućnosti motiva za štampu su ogromne. Obradujte drage i bliske ljude ovim simpatičnim i personalizovanim satom za sve prilike.
Sat je izrađen od kvalitetnog medijapan drveta i premazan je sa strane na kojoj se štampa Vaša slika.
Sat je veličine 28cm i kvadratnog je oblika.
Poručuje se online dok je dostava je na kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Sat sa slikom kvadratni 28cm

Sat sa slikom kvadratni 28cm je jedan od ekskluzivnih proizvoda u našoj ponudi. U pitanju je sat izrađen od kvalitetnog drveta koje je premazano lakom na koje se štampa fotografija. Pošaljite nam sliku koju želite i mi ćemo je odštampati na ovom prelepom satu. Sat sa slikom je veličine 28cm. Sa satom dolazi mehanizam sa kazaljkama. Na mehanizmu sa zadnje strane se nalazi kačaljka kako bi sat mogli da okačite na zid.

Sat sa slikom kvadratni  štampamo tehnikom sublimacije. To je tehnika koja omogućava štampu vrhunskog kvaliteta u punom koloru. Možete nam poslati porodične fotografije, slike vaše dece ili bilo koju ideju koju zamislite. Ako želite da ukrasite dečiju sobu, pošaljite slike omiljenog crtanog junaka i mi ćemo napraviti savršen sat za vaše mališane.  Izaberite omiljenu porodičnu fotografiju, logo omiljenog filma ili muzičke grupe i oni će uvek biti tu da pokažu koje je pravo vreme.

Štampa na zidnom satu je u punom koloru jasnih i jakih boja, tako da će ovaj zidni sat sa slikom biti pravi ukras na vašem zidu.

Ako Vam treba poklon za firmu, sat sa slikom  28cm je idealan i na njemu možemo da odštampamo Vaš logo i napišemo tekst po želji. Radimo sat sa štampom i za sportska društva. Možemo odštampati logo Vašeg sportskog kluba.

Postoji mogućnost izrade i satova za turističke organizacije, turistička mesta, hotele ili kafiće. Radimo ih u malim serijama. Idealno za svaku priliku. Možemo da ih radimo sa različitim dizajnom. Svi naši proizvodi se rade na jedan komad.

  • Proizvod: Sat sa slikom 28cm
  • Prečnik: 28 cm
  • Materijal: Drvo premazano sjajnim lakom
  • Oblik: Kvadrat
  • Isporuka: 4-5 radna dana
  • Baterije: Ne dolaze sa satom, potrebna jedna AA baterija
  • Detaljnije: Imate mogućnost da dodate tekst i sliku

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.

Zapratite naš Facebook i Instagram kako bi uvek bili u toku i ispratili najnovije akcije

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat sa slikom kvadratni 28cm“