Privezak amblem

400.00рсд

Privezak amblem je namenjen ljubiteljima sporta, udruženjima, firmama i pojedincima koji vole priveske drugačijeg oblika. Štampamo za Vas originalan privezak  sa slikom, tekstom ili logom po želji.
Ako Vam treba poklon za firmu u malom tiražu, nema problema. Privezak  amblem radimo u bilo kom tiražu. Prednost kod ove vrste štampe na privescima je ta što možete naručiti više privezaka a da svaki od njih ima drugačiji motiv koji štampamo za Vas.
Privezak amblem namenjen je masovnoj upotrebi i veoma je koristan i upotrebljiv kao proizvod koji reklamira Vaš proizvod ili firmu.
Omiljeni klub za koji navijate i fotografija po želji će naći put do srca svakog pravog navijača.
Privezak  amblem je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst:

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Privezak amblem

Privezak amblem za ljubitelje sporta, automobila ili muzike. Štampamo za Vas originalan privezak  sa slikom i bojama omiljenog kluba. Ako Vam treba poklon za firmu u malom tiražu, nema problema. Privezak  amblem radimo u bilo kom broju.

Privezak amblem je namenjen masovnoj upotrebi i veoma je koristan i upotrebljiv kao proizvod koji reklamira Vaš proizvod ili firmu. Omiljeni klub za koji navijate i fotografija po želji će naći put do srca svakog pravog navijača. Privezak  amblem je napravljen od čvrstog materijala i štampa je u punom koloru.
Pored priveska u obliku amblema, imamo i privezak okruglog oblika,u obliku srca, pravougaoni ili u obliku fudbalskog dresa. Ako za vašu firmu treba da se uradi neki poseban oblik, ili imate neke specifične želje, javite nam se i lako ćemo se dogovoriti.

Takođe kod nas možete naći i veliki broj različitih proizvoda koji se rade sa vašim fotografijama i po vašim željama. Tu su privesci, šolje sa fotografijama, puzzle, majice, satovi i još mnogo toga. Svaki naš proizvod se štampa na jedan komad i unikatan je. Vaše je samo da zamislite a naše je sve ostalo.
Većina proizvoda se štampa tehnikom sublimacije. Ova tehnika obezbeđuje jarke boje koje su postojane i otporne su na spoljne uticaje.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Privezak amblem sa slikom
  • Materijal: Drvo sa sjajnim premazom i alkicom
  • Veličina: 40 mm x 50 mm
  • Boja: Bela
  • Oblik: oblik amblema
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba štampa za firmu ili imate posebne potrebe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privezak amblem“