Magnet elipsa

650.00рсд

Magnet elipsa sa slikom po želji.
Izaberite omiljenu fotografiju i poručite savršen magnet sa vašom fotografijom.
Savršen znak pažnje po povoljnoj ceni.
Poručite online – isporuka na kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Magnet elipsa

Magnet elipsa sa Vašom slikom je idealan poklon za svaku priliku. Magnet štampamo sa slikom Vaše porodice ili slikom sa putovanja.
Možete da uradite magnet sa omiljenom fotografijom drage osobe kako bi se setili lepih trenutaka ili magnet sa slikom svog kućnog ljubimca.

Magnet je veličine 9 x 6.5 cm sa blago zaobljenim ivicama.
Ako Vam treba poklon za firmu u malom tiražu, nema problema. Magnet radimo u količinama koje želite.

Odličan je poklon za reklamne kampanje i poslovne partnere. Savršen za frižider ili bilo koju metalnu površinu. Magnet je idealan za turističke manifestacije, turistička mesta, skijališta, letovališta.

Može da posluži i za razne vidove promocija. Napravite kampanju za svoju firmu sa podacima, logom i kontakt telefonom. Besplatna reklama za vašu firmu u svakom domu po povoljnoj ceni.

Unikatni magneti za frižider su savršen i jeftin poklon koji se gleda svaki dan! Odlični su za promocije i svakodnevne podsetnike.
Odličan za bilo koji frižider ili bilo koju metalnu površinu. Magnet je suvenir sa kvalitetnom štampom. Slika se neće skinuti pošto je rađena tehnikom sublimacije. Boja ulazi direktno u materijal i visokog je kvaliteta sa vibrantnim bojama.

Pored magneta za frižider imamo i keramičke magnete sa sjajnim premazom koji su takođe vrlo kvalitetni. Kod nas možete naći preko 200 proizvoda koje radimo unikatno sa vašim slikama.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

  • Proizvod: Magnet elipsa sa slikom
  • Materijal: Mediapan premazan sjajnim premazom
  • Veličine: 6.5 cm x 6.5 cm
  • Štampa: tehnikom sublimacije, pun kolor
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina keramičkih magneta, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet elipsa“