Magnet porcelanski srce

550.00рсд

Magnet porcelanski srce jedinstven je privezak namenjen svima. Ovaj fotopoklon jedinstven je jer Vi imate šansu da na njega stavite Vašu sliku, dizajn ili tekst. Sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete Vašu sliku ili tekst a mi ćemo se potreuditi da Vam pošaljemo savršen proizvod. Magnet porcelanski srce namenjen je svima koji žele da poklone svojim voljenima, članovima porodice ili obitelji mali znak poažnje koji će ih iznenaditi i uveseliti. Ovaj proizvod idealan je ukoliko želite svoj enterijer ukrasiti proizvodima sa slikama Vas i vaših voljenih ili šaljivim tekstovima i dizajnom.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Magnet porcelanski srce

Magnet porcelanski srce jedinstven je privezak namenjen svima. Ovaj fotopoklon jedinstven je jer Vi imate šansu da na njega stavite Vašu sliku, dizajn ili tekst. Sve što je potrebno da uradite jeste da nam pošaljete Vašu sliku ili tekst a mi ćemo se potreuditi da Vam pošaljemo savršen proizvod. Magnet je namenjen svima koji žele da poklone svojim voljenima, članovima porodice ili obitelji mali znak poažnje koji će ih iznenaditi i uveseliti. Ovaj proizvod idealan je ukoliko želite svoj enterijer ukrasiti proizvodima sa slikama Vas i vaših voljenih ili šaljivim tekstovima i dizajnom.

Iznenadite Vaše voljene već danas sa savršenim fotopoklonom koji ste vi dizanirali. Osim proizvoda kao što je magnet porcelanski u našoj ponudi možete da pronađete preko 200 proizvoda koje radimo unikatno sa vašim slikama.

  • Proizvod: Magnet porcelanski
  • Materijal: Porcelan sa premazom
  • Veličine: 4.5 cm x 4 cm
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Pratite i na naš newsletter kako bi bili obavešteni o novim akcijama samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina porcelanskih magneta, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet porcelanski srce“