Magnet porcelanski okrugli

550.00рсд

Magnet porcelanski okrugli samo je jedan od porcelanskih proizvoda u našoj ponudi. Ovaj magnet jedinstven jer ga Vi činite jedinstvenim Vašom slikom ili tekstom. Svi proizvodi u našoj ponudi pa tako i magnet porcelanski okrugli su proizvodi koje Vi ukrašavate Vašom slikom, dizajnom ili tekstom. Potrebno je samo da poručite ovaj proizvod od nas te da nam pošaljete Vašu sliku, dizajn ili tekst a mi ćemo se pobrinuti da dobijete savršen proizvod.

Iznenadite Već danas svoju porodicu, voljene i prijatelje unikatnim fotopoklonom kao što je magnet porcelanski okrugli. Ukrasite sve metalne površine i frižifer ovim unikatnim magnetom. Ukoliko ne želite da imate magnete koji su obični i želite nešto jedinstveno ovo je proizvod za Vas.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Magnet porcelanski okrugli

Magnet porcelanski okrugli samo je jedan od porcelanskih proizvoda u našoj ponudi. Ovaj magnet jedinstven jer ga Vi činite jedinstvenim Vašom slikom ili tekstom. Svi proizvodi u našoj ponudi pa tako i magnet porcelanski su proizvodi koje Vi ukrašavate Vašom slikom, dizajnom ili tekstom. Potrebno je samo da poručite ovaj proizvod od nas te da nam pošaljete Vašu sliku, dizajn ili tekst a mi ćemo se pobrinuti da dobijete savršen proizvod.

Iznenadite Već danas svoju porodicu, voljene i prijatelje unikatnim fotopoklonom kao što je magnet sa slikom. Ukrasite sve metalne površine i frižifer ovim unikatnim magnetom. Ukoliko ne želite da imate magnete koji su obični i želite nešto jedinstveno ovo je proizvod za Vas.

Porcelanski magnet može da služi i u marketinške svrhe. Poklonite svojim klijentima magnet sa logom ili dizajnom Vaše firme. Osim proizvoda kao što je magnet porcelanski u našoj ponudi možete da pronađete preko 200 proizvoda koje radimo unikatno sa vašim slikama.

  • Proizvod: Magnet porcelanski
  • Materijal: Porcelan sa premazom
  • Veličine: 4 Ø
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Pratite i na naš newsletter kako bi bili obavešteni o novim akcijama samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina porcelanskih magneta, pogledajte ovde.

 

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet porcelanski okrugli“