Magnet porcelanski kvadrat

550.00рсд

Magnet porcelanski kvadrat jedinstven je fotopoklon za svaku priliku. Svi proizvodi u našoj ponudi jedinstveni su baš zbog Vaših slika. Pošaljite nam Vašu sliku, dizaj ili tekst a mi ćemo se potruditi da dobijete savršeni proizvod.  Magnet porcelanski kvadrat može biti savršen poklon ali može biti i prelep detalj vašeg enterijera. Ukrasite metalne površine ili frižider ovim unikatnim magnetom sa slikom Vas ili Vaših voljeni.

Magnet porcelanski kvadrat mali je detalj i znak pažnje koji će doneti mnogo veselja onome ko ga prima. Ne morate da čekate posebne prilike, već danas poručite porcelanski magnet i iznenadite članove porodice, prijatelje i voljene.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Magnet porcelanski kvadrat

Magnet porcelanski kvadrat jedinstven je fotopoklon za svaku priliku. Svi proizvodi u našoj ponudi jedinstveni su baš zbog Vaših slika. Pošaljite nam Vašu sliku, dizaj ili tekst a mi ćemo se potruditi da dobijete savršeni proizvod.  Magnet porcelanski može biti savršen poklon ali može biti i prelep detalj vašeg enterijera. Ukrasite metalne površine ili frižider ovim unikatnim magnetom sa slikom Vas ili Vaših voljeni.

Magnet porcelanski mali je detalj i znak pažnje koji će doneti mnogo veselja onome ko ga prima. Ne morate da čekate posebne prilike, već danas poručite porcelanski magnet i iznenadite članove porodice, prijatelje i voljene.

Porcelanski magneti mugo da služe i kao proizvod za marketinšku kampanju. Poručite magnete sa sloganom Vaše firme ili logom a mi ćemo se potruditi da dobijete proizvod koji će svi Vaši klijenti obožavati.

U našoj ponudi možete da pronađete i preko 200 različitoh proizvoda koje radimo unikatno sa vašim slikama.

  • Proizvod: Magnet porcelanski
  • Materijal: Porcelan sa premazom
  • Veličine: 4×4 cm
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se i na naš newsletter kako bi bili obavešteni o najnovijim akcijama i popustima samo za Vas.
Ako Vam treba veća količina porcelanskih magneta, pogledajte ovde.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magnet porcelanski kvadrat“