Podmetač za čaše

250.00рсд

Podmetač za čaše sa slikom je idealan poklon za svaku priliku. Zanimljiv proizvod posebno lep za slavu ili rođendan. Izaberite omiljenu fotografiju, dodajte tekst i mi ćemo za Vas odštampati savršen podmetač za čaše. Napravljen je od drvetai premazan posebnom zaštitom sa gornje strane.  Štampu radimo u punom koloru jasnih boja. Ukrasite Vaš sto za kafu sa ovim ručno rađenim, drvenim podmetačem. Naši podmetači za čaše su savršeni da prikažete svoje porodične fotografije u dnevnoj sobi. Bez obzira da li kupujete jedan ili više komada, ovaj podmetač za čaše će savršeno zaštiti Vaš sto i podstaći razgovor u društvu.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Tekst

Fotografija

(max file size 100 MB)

Opis

Podmetač za čaše

Podmetač za čaše sa slikom je idealan poklon za svaku priliku. Zanimljiv proizvod, posebno lep za slavu ili rođendan. Izaberite omiljenu fotografiju, dodajte tekst i mi ćemo za Vas odštampati savršen podmetač.

Napravljen je od drveta i premazan posebnom zaštitom sa gornje strane. Ukrasite Vaš sto za kafu sa ovim ručno rađenim, drvenim podmetačem. Naši podmetači za čaše su savršeni da prikažete svoje porodične fotografije u dnevnoj sobi. Bez obzira da li kupujete jedan ili više komada, ovaj podmetač će savršeno zaštiti Vaš sto i podstaći razgovor u društvu.
Podmetač može biti i originalan promotivni poklon. Možemo da uradimo logo vaše firme na podmetaču sa vašim kontakt podacima i na taj način imate povoljnu reklamu.

Podmetač je više od zaštite stola od tečnosti iz čaše. To je savršen marketinški alat. Jednostavan je za štampu i radi se brzo. Samo nam pošaljite fotografiju ili logo i mi ćemo ga uraditi.

Podmetač nije namenjen samo za pivnice i kafiće. To je zabavan način za promociju vaših proizvoda za svako mesto.

Napravite unikatne podmetače sa logom piva koje proizvodite ili logom vašeg kafića ili kluba. Vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni. Naši podmetači se štampaju na komad, tako da možemo da uradimo komplet sa različitim dizajnom.

  • Proizvod: Podmetač za čaše
  • Oblik: Krug
  • Boja: Bela
  • Materijal: Drveni podmetač  premazan zaštitnim slojem
  • Veličina: 95 mm
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba izrada više komada ili podmetači bez štampe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Napravite unikatne podmetače sa logom piva koje proizvodite ili logom vašeg kafića ili kluba. Vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni. Naši podmetači se štampaju na komad, tako da možemo da uradimo komplet sa različitim dizajnom.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Podmetač za čaše“