Podmetači za čaše keramički

2,100.00рсд

Podmetači za čaše sa slikom su idealni poklon za svaku priliku. Zanimljiv proizvod posebno lep za slavu ili rođendan. Izaberite svoje omiljene fotografije, dodajte tekst i mi ćemo za Vas odštampati savršen set. Podmetači za čaše keramički su napravljeni od kvalitetne keramike sa štampom u punom koloru jasnih boja. U setu dolazi šest podmetača ali vi možete uzeti manji ili veći broj podmetača nego što se nalazi u setu. Idealan je za posebne događaje. Svi naši proizvodi se izrađuju sa posebnom pažnjom.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

 

SKU: 507 Kategorija:

Fotografija

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

(max file size 100 MB)

Tekst

Opis

Podmetači za čaše keramički

Podmetači za čaše keramički sa slikom su idealni poklon za svaku priliku. Zanimljiv proizvod posebno lep za slavu ili rođendan. Izaberite šest svojih omiljenih fotografija, dodajte tekst i mi ćemo za Vas odštampati savršen set keramičkih podmetača.

Podmetači za čaše su napravljeni od kvalitetne keramike sa štampom u punom koloru jasnih boja. U pakovanju dolazi 6 komada. Podmetači za čaše dolaze sa kvalitetnim metalnim držačem i predstavljaju pažljiv poklon za posebne događaje. Svi naši proizvodi se izrađuju sa posebnom pažnjom. Ukoliko ne želite set možete se odlučiti za manje ili više podmetača nego što dobijate u ovom setu.

Podmetači za čaše mogu biti i originalan promotivni poklon. Možemo da uradimo logo vaše firme na podmetaču sa vašim kontakt podacima i na taj način imate povoljnu reklamu. Podmetači za čaše su više od zaštite stola od tečnosti iz čaše. To je savršen marketinški alat. Jednostavni su za štampu i rade se brzo. Samo nam pošaljite fotografiju ili logo i mi ćemo ga uraditi.

Podmetač za čaše keramički nije samo za pivnice i kafiće. To je zabavan način za promociju vaših proizvoda na svakom mestu.
Idealan ja kao promotivni proizvod za vaš kafić, restoran. Napravite unikatne keramičke podmetače sa logom piva koje proizvodite ili logom vašeg kafića ili kluba. Vrhunski kvalitet po povoljnoj ceni.
Nakon porudžbine isporuka se vrši nakon 2-3 dana kurirskom službom na Vašu kućnu adresu. Plaćanje se vrši pouzećem.

  • Proizvod:Podmetači za čaše
  • Materijal: Keramički podmetač za čaše sa metalnim držačem
  • Veličina: 90 mm
  • Štampa: Tehnikom sublimacije u punom koloru
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Mincom-fini pokloni

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Podmetači za čaše keramički“