Podmetač za čaše kockasti

250.00рсд

Podmetač za čaše kockasti je klasičan, univerzalni podmetač za sve prilike i potrebe. Možete ga poručiti za ličnu upotrebu ili kao poklon za neku priliku kao što je slava, useljenje. Odaberite omiljenu porodične fotografije koje ćemo odštampati na Vašim personalizovanim podmetačima za čaše. Podmetač možete poručivati na komad ali i više komada od kojih svaki može imati drugu štampu. Pivnice i kafići mogu poručiti veći tiraž podmetača na kome ćemo štampati logo. Obezbedite se ovim unikatnim podmetačima za čaše.

Tekst

Fotografije

(max file size 100 MB)

Opis

Podmetač za čaše kockasti

Podmetač za čaše kockasti je klasičan, univerzalni podmetač za sve prilike i potrebe. Možete ga poručiti za ličnu upotrebu ili kao poklon za neku priliku kao što je slava, useljenje. Iako je standardnog oblika ovaj podmetač za čaše se izdvaja po tome što na njemu štampamo bilo koju sliku, dizajn ili tekst po Vašem izboru. Podmetač za čaše kockasti štampamo tehnikom sublimacije što nam omogućava dobijanje dugotrajnih i kvalitetnih boja.

Ovaj podmetač za čaše kockasti je napravljen od medijapana i može Vam služiti dugo vremena. Ukrasite Vaš dnevni boravak, trpezarijski sto dok uživate u ispijanju kafe. Odaberite drage fotografije sa celom porodicom, partnerom ili partnerkom i pošaljite ih nama. Ukoliko želite da imate komplet podmetača ni to nije problem. Svaki podmetač koji poručite može biti odštampan sa drugom slikom i motivom.

Podmetač za čaše kockasti može biti i zanimljiv poklon ukoliko želite da promovišete svoje proizvode ili usluge. Na njemu možemo štampati logo kompanije, slogan ili bilo koji drugi motiv ukoliko ste se odlučili da želite nešto interesantno u Vašem asortimanu promo proizvoda.

Podmetač za čaše je više od zaštite stola od tečnosti. On je savršen marketinški alat. Jednostavan je za štampu i veoma brzo se štampa. Samo nam pošaljite fotografiju ili logo i mi ćemo ga uraditi.

Pivnice i kafići mogu poručiti veći tiraž podmetača na kome ćemo štampati logo. Obezbedite se ovim unikatnim podmetačima za čaše.

  • Proizvod: Podmetač za čaše kockasti
  • Oblik: Kockasti
  • Boja: Bela
  • Materijal: Drveni podmetač za čaše premazan zaštitnim slojem
  • Veličina: 10x10cm
  • Rok isporuke: 2-3 radna dana

Ako imate nekih pitanja, pišite nam.
Prijavite se na naš newsletter i bićete obavešteni o najnovijim akcijama i specijalnim popustima koji su namenjeni samo za Vas.
Ako Vam treba izrada više komada ili podmetači bez štampe, pogledajte ovde.
Ako želite da uradite photobook sa Vašim fotografijama, besplatan program za dizajn možete skinuti sa internet stranice cewe.rs.

Recenzije

Još nema komentara.


Budite prvi koji će napisati recenziju za „Podmetač za čaše kockasti“